Tytan ragasztóhab, tömörítők

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

TYTAN termékek akciós áron

 

Ebben a kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet TYTAN ragasztókat vagy tömítőket akciós áron. Megtalálhatod a legegyszerűbb univerzális szilikontól kezdve, a purhabon és a hajlaterősítő szalagon át egészen a folyékony fóliáig mindent, amit keresel.

 

A legprofibb ragasztókat és tömítőket mind egy helyen, tőlünk, ebből a kategóriából rendelheted meg. Innen beszerezheted egyúttal az adagolópisztolyokat is. Válaszd a minőségi alapanyagokat és termékeket a tartós és meggyőző végeredményért.

Egy hőszigetelő/gipszkarton rendszer építése nem áll meg ott, hogy feldobáljuk a külső falra a hungarocell lapokat. Ennél sokkal összetettebb dologról van szó, melyet jó komolyan venni. Ahhoz, hogy valóban tartós, profi rendszered legyen, és kiélvezhesd minden előnyét, profi anyagokkal kell dolgoznod. Ehhez nyújt megfelelő alapot az ebben a kategóriában elérhető termékek sora. Legyen szó akár tömítőkről vagy különböző ragasztókról, itt megtalálod, amire szükséged lesz.

 

TYTAN termékek akciós áron

 

A szakemberek körében világszerte jól cseng a TYTAN márkanév, ami nem véletlen. Széles termékskálával rendelkeznek, legyen szó építési vagy befejezési munkálatokról. Folyamatosan fejlesztenek, professzionális összetevőkkel dolgoznak. Figyelembe veszik az egyes országok sajátosságait is, mint az időjárási viszonyok vagy az építési technológia. Így maximalizálják a termékeik hatékonyságát.

 

TYTAN márkanév alatt megtalálhatod a szalagokat, vízszigetelő anyagokat, tömítőanyagokat és a különböző habokat is, hogy csak párat említsek. Ezeket, amiket felsoroltam, itt ebben a kategóriában be tudod szerezni tőlünk, ezért már nem kell külön elmenned a barkácsboltba.

 

Így egyszerre megrendelhetsz mindent a webáruházunkból, amire csak szükséged lesz a megfelelő szigeteléshez és vízzáráshoz.

 

Szilikonok széles választéka

 

A legegyszerűbb szilikontól kezdve akár a bombaölős változatig mindent megtalálsz ebben a kategóriában. Egy fürdőszoba felújításánál vagy apróbb javításoknál például elengedhetetlen, hogy lehetőleg gombaölős, magas páratartalommal is megbirkózó, szaniterszilikont használj. Ráadásul nem csak a klasszikus átlátszó vagy fehér színt választhatod a kínálatunkból, de további színek közül is válogathatsz.

 

Kültéri vagy beltéri tömítési munkákhoz válaszd a szagtalan, szintén gombaölőszert tartalmazó, időjárásálló neutrális TYTAN szilikont, melyben nem fogsz csalódni. De ha már tömítés, akkor meg kell említeni a turbo akril tömítőt is, mely bár fehér színű, de 60 perc után szabadon festhetővé válik.

 

Profi nedvesség elleni védelem

 

Ha hőszigetelésről beszélünk, elengedhetetlen, hogy a megfelelő vízszigetelésről is ejtsünk néhány szót. Ha ez nem megfelelő, az könnyen a hőszigetelés halálához, teljesítményének csökkenéséhez vezet. Ha nem jó a nedvesség elleni védelme a hőszigetelő rendszerünknek, akkor csak a gond lesz vele. Épp ezért fontos a megfelelő vízhatlanság biztosítása, melyhez legtöbb ebben a kategóriában megtalálható termék is hozzájárul.

 

A TYTAN hajlaterősítő szalag például éltömítéseknél és csőbecsatlakozásoknál nyújt hatékony védelmet a nedvesség behatolásával szemben. 

 

A TYTAN folyékony fóliát nedvszívó és porózus aljzatok hézagmentes tömítésére használják. Alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt. A nedvesség elleni védelmet biztosítja fürdőszoba, konyha, pince, mosókonyha, de akár erkély vagy terasz esetén is.