Szállítás

A szállításról

A termékek kiszállítása futárszolgálattal és a gyártó saját flottájával történik

Szállítási költségek
Futárral (DPD) leadott megrendeléseknél a szállítási költséget a rendelés értéke és a megrendelt termékek súlya alapján számoljuk. A megrendelés rögzítését követően tanácsadó értékeli a rakomány típusát (térfogat, súly, raklapos szállítás lehetősége) és elküldi a megrendelőnek a szállítási lehetőséget, illetve annak ellenértékét, és a megrendelés visszaigazolása előtt vele együtt érvényesíti.
A Dakea termékek esetében az 1250 lej fölötti megrendeléseknél a szállítás ingyenes, az 1250 lej alatti megrendelések esetében a szállitási költség 50 lej.

A megrendelt termékek szállítási határideje

A szállítás a gyártó flottájával vagy futárszolgálattal a megrendelővel történt előzetes egyeztetés alapján, a megrendelés visszaigazolása előtt történik

Futárszolgálat esetén a szállítási idő általában 1-2 munkanap, kivéve a fix szállítási nappal rendelkező településeket. Ebben az esetben a szállítási idő elérhető lesz a szállítmány fuvarokmányán (awb).
Hétfőtől péntekig küldünk csomagokat, ez azt jelenti, hogy a szombatokat és a vasárnapokat nem veszik figyelembe, nem munkanapok. A torvenyes szabadnapok is munkaszüneti napnak bizonyulnak.
Szállítás a gyártó saját flottájával (Dakea termékek) - a szállítás 2-4 munkanapon belül történik.A szállítási napok kiszámítása a szállítási visszaigazolás elküldése után kezdődik.

Fontos!
Kérjük továbbá, hogy biztosítsák a kirakodóhely megközelítési útvonalát, valamint az anyagokat a szállítóeszközből az egyes helyzeteknek megfelelő időben lerakó személyzetet.

Románia területén bárhová biztosítjuk a fuvarozást, kivéve azokat az utakat, amelyek nem teszik lehetővé a nagy tonnás gépek megközelítését, az erdős és járhatatlan utakat, illetve olyan utakat, amelyek veszélyeztethetik mind a dolgozókat, mind a megrendelést szállító járművet.

A sofőr felelőssége, hogy a megrendelt termékeket a megrendeléskor kitöltött megrendelőlapon feltüntetett címre hozza. Feladatai közé nem tartozik a nehéz és nagyon nehéz áruk kirakodása, kezelése, lépcsőházon belüli, illetve az épület felsőbb szintjeire történő behozatala.
Egyedi kalkuláció

Livrare Dakea gratuită

Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 1250 RON
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0,00 RON - ingyenes

Livrare Dakea

Taxa de livrare este de 50 ron pentru sume sub 1.250 ron
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0,00 RON 1 250,00 RON 50,00 RON