Szállítás

A szállításról

A termékek kiszállítása futárszolgálattal és a gyártó saját flottájával történik
Románia egész területén kiszállítjuk www.premep.ro weboldalról megrendelt termékeket, kivéve az ásványgyapotot! Ezt csak Bihar, Arad, Kolozsvár, Szatmárnémeti, Temes, Máramaros és Zilah megyékben szállítjuk.

Az ásványgyapot szállítási költségei rögzítettek, így Bihar megyében történő szállítással történő megrendelések esetén a szállítási költség 450 Ron, Arad, Kolozsvár, Szatmárnémeti, Temes, Máramaros és Zilah megyében pedig 750 Ron

Szállítási koltsegek
Futárral (DPD) és a gyártó flottájával leadott megrendeléseknél a szállítási költséget a rendelés értéke és a megrendelt termékek súlya alapján számoljuk. A megrendelés rögzítését követően tanácsadó értékeli a rakomány típusát (térfogat, súly, raklapos szállítás lehetősége) és elküldi a megrendelőnek a szállítási lehetőséget, illetve annak ellenértékét, és a megrendelés visszaigazolása előtt vele együtt érvényesíti.

A megrendelt termékek szállítási határideje

A szállítás a gyártó flottájával vagy futárszolgálattal a megrendelővel történt előzetes egyeztetés alapján, a megrendelés visszaigazolása előtt történik

Futárszolgálat esetén a szállítási idő általában 1-2 munkanap, kivéve a fix szállítási nappal rendelkező településeket. Ebben az esetben a szállítási idő elérhető lesz a szállítmány fuvarokmányán (awb).
Hétfőtől péntekig küldünk csomagokat, ez azt jelenti, hogy a szombatokat és a vasárnapokat nem veszik figyelembe, nem munkanapok. A torvenyes szabadnapok is munkaszüneti napnak bizonyulnak. A szállítási napok kiszámítása a szállítási visszaigazolás elküldése után kezdődik.

Fontos!
Kérjük továbbá, hogy biztosítsák a kirakodóhely megközelítési útvonalát, valamint az anyagokat a szállítóeszközből az egyes helyzeteknek megfelelő időben lerakó személyzetet.

Románia területén bárhová biztosítjuk a fuvarozást, kivéve azokat az utakat, amelyek nem teszik lehetővé a nagy tonnás gépek megközelítését, az erdős és járhatatlan utakat, illetve olyan utakat, amelyek veszélyeztethetik mind a dolgozókat, mind a megrendelést szállító járművet.

A sofőr felelőssége, hogy a megrendelt termékeket a megrendeléskor kitöltött megrendelőlapon feltüntetett címre hozza. Feladatai közé nem tartozik a nehéz és nagyon nehéz áruk kirakodása, kezelése, lépcsőházon belüli, illetve az épület felsőbb szintjeire történő behozatala.
Egyedi kalkuláció