Fóliák

Most a fóliák szállítási költségének 50% -át mi fizetjük. Használja ki ezt a lehetőséget, és biztosítsa szállításait alacsonyabb áron! Az ajánlat május 31-ig érvényes.

Fedezd fel a Foliák világát! Legjobb áron, gyors szállítással és készpénzes fizetési lehetőséggel várunk! Vásárolj tőlünk és élvezd a kényelmet, hiszen rendelésedet 1-2 napon belül a futár kézbesíti! Ne habozz, válassz minket és tapasztald meg a minőséget és az ügyfélorientált szolgáltatást!

 Fóliák

Amíg régen elfogadott volt, hogy a beépítetlen, hőszigetelés nélküli tetők esetében csak a tetőhéjalás adta a tetőfedést, természetesen a vízzáróság követelményeinek betartásával. Addig napjainkban igen komoly, komplex rendszereket használnak a tetőfedők. Mivel a tetőtereket igyekszünk hasznosítani, így minden esetben a cserépfedés alá speciális alátéthéjazatot, tetőfóliát kell elhelyezni, mely biztosítja a maximális vízhatlanságot. A webshopunkban forgalmazott fóliák között nemcsak a prémiumminőségű tetőfóliák találhatóak meg, hanem építési fóliák és a hozzájuk tartozó ragasztószalagok egyaránt. 
Megalakulásunk óta kiemelt figyelmet szentelünk
a különböző hőszigetelő rendszereknek és vásárlóink igényeinek. Éppen ezért kínálunk magas minőséget képviselő, mégis megfizethető áron beszerezhető tetőfóliákat. Nézz szét te is webshopunkban, és válogass a diffúziós, tradicionális, valamint alutükrös- és párazáró tetőfóliáink között! Ugyanitt építési fóliákat és ragasztószalagokat is rendelhetsz. Központi raktárunkból gyorsan szállítunk bárhová az országban. 

Párazáró fólia Párazáró fólia Ragasztó szalag Ragasztó szalag Tradícionális tetőfólia Tradícionális tetőfólia

Szívügyünk, hogy vásárlóinknak a legjobb minőségű szigetelőrendszereket, tető- és párazáró fóliákat és a munkálatokhoz szükséges eszközöket kínáljuk. Hiszünk a prémiumkategóriás magyar gyártó, a Thermomaster termékeiben. Ezt azzal is bizonyítjuk, hogy termékeikre 10 év garanciát biztosítunk. A tökéletes szigetelés egyik nagy alappillére a jól megválasztott szigetelőanyag, de ugyanennyire jelentős, hogy az szakszerűen, a szabályokat betartva legyen beépítve. Komplex szolgáltatásunk egyik igen fontos része, hogy vásárlóink számára szakmai segítséget is nyújtsunk a megvásárolt termékekhez. Szakembereink a hét bármely napján állnak vevőink rendelkezésére, készséggel és nagy szakmai tudással válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
F
ontosnak tartjuk, hogy a leadott rendeléseket rövid határidővel, 48 órán belül feldolgozzuk és ingyenesen az ország bármely pontjára kiszállítsuk. Büszkék vagyunk rá, hogy webáruházunkat a visszatérő vásárlók mellett új vevők is felkeresik, évente több ezer megrendelést teljesítünk.
Az építkezésekhez szükséges fóliákat összegyűjtöttük egy oldalra, a könnyebb megtalálás érdekében.

A fóliák

Webshopunk termékei között megtalálhatóak a tetőfóliák ugyanúgy, ahogy az építkezési fóliák és az ahhoz tartozó ragasztószalagok egyaránt. Nemcsak a tradicionális vagy diffúziós fóliák találhatóak meg, hanem az alutükrös vagy párazáró fóliák is. Azt, hogy melyiket válasszuk, mindenképpen szakemberre kell bízni, aki a tervezésnél figyelembe veszi a tetőtér rendeltetését, hasznosításának jellegét, a tető hajlásszögét, formáját, bonyolultságát és annak átszellőzését, az időjárási és egyéb körülményeket.

Így vásárolj az oldalról

Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy az oldalunkon a vásárlók könnyen navigáljanak, gyorsan megtalálják a keresett árut, és rendelkezésre álljanak a rendeléshez szükséges információk. Ezért az egyes oldalak egységes struktúrával rendelkeznek, melyet úgy alakítottunk ki, hogy néhány kattintással a vásárlás lebonyolítható legyen. 
A legfontosabb információk, mint a vásárlási, fizetési és szállítási feltételek minden oldalról elérhetők, ugyanúgy, ahogy a chat ablakunk is. 
Az oldalak úgy épülnek fel, hogy a bal oldalon találhatóak a szükséges információk, illetve a top 10 termék, a jobb oldalon pedig chat ablakunk. Középen pedig a fóliák kategória, ahol a különböző fajtájú fóliák találhatóak. 
A kiválasztott fóliatípusra kattintva érjük el azt az oldalt, ahol az adott termék különböző kiszerelései vannak. Itt böngészve megtaláljuk, amit keresünk, és nincs más dolgunk, csak kosárba tenni az árut és véglegesíteni a rendelést. Ezt a szállítási és számlázási adatok megadásával tehetjük, akár regisztráció nélkül is. A fizetési feltételeknél több lehetőség is megtalálható. A kártyás és a helyszínen történő készpénzes fizetésre, de akár banki átutalásra is van mód. Mi a leadott rendelést két napon belül feldolgozzuk és kiszállítjuk.