Vată de rocă tencuibilă


În plus față de capacitatea sa excelentă de izolare fonică și termică, vata de rocă funcționează, de asemenea, bine în ceea ce privește permeabilitatea excelentă la vapori și protecția împotriva incendiilor. Materialul, care este, de asemenea, potrivit pentru izolarea termică ulterioară, este disponibil în mai multe straturi de diferite grosimi. Se recomandă instalarea acestuia într-un loc protejat de umiditate. Dacă aveți întrebări despre sistemele de vată de piatră de fațadă, colegul nostru vă stă la dispoziție prin chat online.

Vată de rocă de fațadă tencuibilă

Dacă doriți să selectați materiile prime necesare pentru a construi sistemul de izolare termică a casei dvs., atunci vă aflați în locul potrivit. În această categorie pentru sistemul de izolare termică veți găsi vată de rocă de fațadă tencuibilă cu caracteristici excelente.

Merită să alegeți acest material, deoarece vata de stâncă are proprietăți excepțional de bune de izolare termică și fonică. În plus, este excelent permeabil la vapori și funcționează bine din punct de vedere al protecției împotriva incendiilor. Este, de asemenea, un material excelent pentru izolarea termică ulterioară, este căutat de mulți oameni și este popular printre izolatorii termici de fațadă.

Construirea unui sistem de izolare termică nu este atât de simplă. Trebuie să te gândești la fiecare parte a casei (nu doar la fațadă), trebuie să poți determina ce fel de material folosești. Atunci trebuie să poți determina și grosimea materialului, pentru că nu contează cât de eficient funcționează sistemul nostru de ani și decenii. In magazinul nostru online gasesti si pachete de 20 mm si multe alte grosimi. Si bineinteles, calitatea constructiei influenteaza foarte mult capacitatea reala de termoizolare a unui sistem de termoizolare.

Aici puteți alege dintre materiale din vată de piatră tencuială, care sunt considerate un material foarte popular. Prin urmare, merită să acordați prioritate acestora, deoarece alte materii prime nu au proprietăți atât de bune.

De ce ar trebui să aleg vată de piatră tencuibilă pentru fațadă?

Dacă vrem să răspundem pe scurt la această întrebare, este pentru că nu vei găsi nicăieri un material atât de bun.

Dar hai să explic puțin mai mult. Are proprietăți excelente de izolare termică, dar este și foarte popular pentru celelalte proprietăți remarcabile. Există, de exemplu, capacitatea de izolare fonică ridicată. De aceea, această materie primă este folosită cu preferință de-a lungul drumurilor cu trafic mai mare. Mai este și permeabilitatea sa la vapori, care susține „respirația” peretelui. In plus, se comporta bine si in ceea ce priveste protectia impotriva incendiilor, fiind un material incombustibil.

Knauf Nobasil FKD-N Thermal

Coeficientul de conductivitate termică al acestor plăci din vată de piatră este extrem de scăzut, doar 0,034. Datorită acestui fapt, capacitatea lor de izolare termică este foarte bună. Daca alegi subcategoria Knauf Nobasil FKD-N Thermal, poti alege dintre placi cu grosimea de 5-20 cm. Acestea sunt plăci din fibre minerale de bazalt, ținute împreună cu un liant de rășină sintetică, care au proprietăți hidrofuge (hidrofobizate). Puteti comanda placi fabricate pentru pereti exteriori (delimitari) si sisteme de termoizolatie fatade din aceasta subcategorie. 

Knauf Nobasil FKD-RS 

În subcategoria Knauf Nobasil FKD-RS, veți găsi plăci tencuite din vată de piatră cu o conductivitate termică de 0,037. De asemenea, au proprietăți excelente de respingere la apă și de permeabilitate la vapori. Ele pot fi utilizate bine în sistemele de izolare termică de fațadă. Datorită rigidității lor adecvate, sunt excelente pentru crearea de margini și cadre de deschidere.

Indiferent pe care o alegeți, faceți clic pe subcategoria corespunzătoare, alegeți o mărime și puteți plasa comanda.