Dibluri THERMOMASTE


Dibluri THERMOMASTE

Diblul este utilizat pentru a consolida prinderea izolației termice a fațadei. Lungimea diblului necesară este determinată de grosimea materialului izolator și de adâncimea de fixare. Oferta noastra include dibluri de calitate superioara fabricate de Thermomaster, cu cuie din plastic si metal, din care cantitatea recomandata este de 5-6 buc/m2.
Atunci cand planificam un sistem de termoizolatie, probabil ca ne petrecem cea mai mare parte a timpului alegand materialul termoizolant, dar nu trebuie sa uitam nici de dibluri. În această categorie, puteți găsi diblurile Thermomaster care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Aici puteți alege de la diblurile de plastic mai ieftine până la diblurile cu știfturi metalice și diblurile de disc fără punți termice. Aici vei gasi tot felul de dibluri de care ai putea avea nevoie in timpul unei constructii profesionale, fie ca este vorba de vata de piatra sau placi termoizolante din polistiren. Dar aici puteți găsi și dibluri pentru marginile de perete și tavan.

Diblu excelent Thermomaster pentru fixare stabilă

Daca doriti sa reduceti pierderile de caldura ale casei cu izolatie termica veti avea nevoie de dibluri excelente pe care le puteti procura de la noi in aceasta categorie. Când materialul termoizolant este așezat, acesta trebuie fixat astfel încât să se oprească stabil acolo unde este destinat. Pentru aceasta  lipirea este primul pas dupa care diblul poate veni dupa uscare ceea ce asigura cu adevarat retinerea termoizolatiei noastre.

Pentru dibluri va recomandam diblurile noastre Thermomaster pe care le gasiti in aceasta categorie. Va recomandam diverse dibluri pentru diferite materiale termoizolante insa in subcategorii de aici veti gasi si diblul potrivit pentru fiecare material termoizolant.

O soluție rentabilă pentru fixarea plăcilor termoizolante din polistiren

Pentru izolarea cu polistiren, vă recomandăm diblurile noastre Thermomaster D-Plus.
Acest dibl de disc din polipropilenă este livrat cu un cui din poliamidă armată cu fibre. De asemenea este potrivit pentru fixarea mecanică a plăcilor termoizolante EPS (polistiren expandat, neted și grafit) și XPS (polistiren extrudat). Puteți alege dintre diblurile de la 70 mm la 360 mm lungime a tijei, astfel încât să găsiți dimensiunea potrivită pentru fiecare grosime a plăcii termoizolante. Acordați totuși mare atenție la două lucruri: adâncimea minimă de fixare de 30 mm și diblurile de 6-12 pe metru pătrat (în funcție de tehnica de aplicare), dar sunt necesare minim 6.

Diblu pentru fixarea plăcilor termoizolante din vată bazaltică

Vă recomandăm diblurile noastre Thermomaster Smart H special pentru fixarea plăcilor termoizolante din vată bazaltică. Acest diblu din polipropilenă este livrat cu un cui din oțel ancorat fără punte termică. Desigur, este potrivit și pentru fixarea plăcilor EPS și XPS pe lângă fixarea plăcilor termoizolante din vată bazaltică. Adâncimea sa de fixare este de minim 25 mm, dar se recomandă 50-80 mm. În ceea ce privește lungimea tijei, puteți alege de la 90 mm la 360 mm în funcție de nevoile dvs.

Diblurile noastre suplimentare

De asemenea oferim dibluri cu pene de fixare pentru fixarea marginilor de perete și tavan (profile UW și UD). Diblurile cu ciocan cu cuie din oțel permit o fixare excelentă pe podele, structuri de zidărie și plăci.
Orice dibluri ai nevoie iti stam la dispozitie.