EPS 100 Isomaster

Ebben a kategóriában az ISOMASTER EPS 100 lépésálló lapokat találod. Ha hőszigetelésről beszélünk, elsőnek a külső falak hőszigetelése jut eszébe szinte mindenkinek. Pedig épp ilyen fontos az is, hogy a belső térben a padló alatt is megfelelő legyen a hőszigetelés. Itt viszont közel sem mindegy, hogy milyen anyagot használunk, ugyanis nem csak hőszigetelőnek, de lépésállónak is kell lennie. 
Jó helyen jársz, ha egy időtálló, megbízható, lépésálló, mégis pénztárcabarát hőszigetelőt keresel. Az ISOMASTER EPS 100 lapok nevében a száz a nyomószilárdságot jelöli, mely 100 kPa. 

Ha strapabíró hőszigetelést szeretnél, az ISOMASTER hőszigetelő rendszereiben nem fogsz csalódni. Ennek a családnak a tagjai az EPS 100-as, nagy nyomószilárdsággal bíró lapok is, melyeket ebben a kategóriában találsz. Számos terméket sorakoztattunk fel, melyek közül választhatsz, ha valamelyikre rákattintasz. A hasonlóság nem véletlen, ugyanis egyetlen tulajdonság különbözteti meg ezeket a termékeket a kategóriában: a vastagságuk. Igényeidnek megfelelően megtalálhatod az 1 cm-es kivitelt és akár a 20 cm-eset is.
Ha egy valóban időtálló, megbízható, lépésálló szigetelőanyagot keresel, ami ráadásul kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik, akkor megtaláltad! Válaszd az ISOMASTER EPS 100 lépésálló hőszigetelő lapokat. És már csak hab a tortán, hogy az ISOMASTER termékekre 10 év garancia vonatkozik. 

Miért nem elég csak a külső falakat hőszigetelni?

Használhatsz bármilyen jó THERMOMASTER hőszigetelő rendszert a falak külső szigetelésére, az soha sem lesz teljes, ha csak azt csinálod meg. Fontos, hogy ne csak oldalról, de felülről és alulról is védjük a házunkat a hővesztéstől. Sajnos fokozott hőveszteség lép fel a nem alápincézett épületek esetén, kifejezetten akkor, ha a talajszintből ki van emelve az épület. Fontos az egész, talajon fekvő padlórész hőszigetelése. Ezen gyenge pont megerősítésével hosszú távon nagyon sokat spórolhatunk a fűtésszámlánkon.

Hol használhatóak az ISOMASTER EPS 100 lépésálló lapok?

Főleg ott érdemes alkalmazni, ahol további rétegek aljzataként is használható. Jól terhelhető szigetelőanyagról van szó, melyet lehet alkalmazni lapos tetőknél, nem járható tetőknél, födémeknél, áthidalók szigetelésénél. Továbbá kiváló szolgálatot tesz padlóknál, pinceszigetelések padlójánál, koszorúknál, sőt padlófűtéseknél is.
Ebből is látható, hogy egy elég sok esetben alkalmazható hőszigetelőről van szó. Fontos azonban a nedvességtől való védelem biztosítása, mert ez az anyag vízfelvételre képes, ami rontja hőszigetelő képességét. Csak száraz helyre érdemes beépíteni, ahol nincs nedvesség és páralecsapódás sem.

Ha nem pont erre van szükséged

Bár az ISOMASTER EPS 100 lapok számos pozitív tulajdonsággal bírnak, melyek vitathatatlanok, valakinek lehet, hogy nem erre van szüksége. Előfordulhat, hogy neked is még komolyabb nyomószilárdsággal rendelkező lépésálló hőszigetelőre van szükséged. Ekkor válaszd inkább az ISOMASTER EPS 150-et.
Ha pedig még jobb hőszigetelő képességgel rendelkező lapokat szeretnél, akkor válaszd a ISOMASTER EPS 150 G lapokat. Ezek a lapok grafitadalékot is tartalmaznak, így tovább javítva az amúgy is kiváló hőszigetelő képességüket.
Válaszd a Lépésálló ISOMASTER EPS lapok kategóriát, ahol megtalálod azt a típust, amilyenre szükséged van. Prémium termékeinket szerezd be tőlünk még ma!