Vată minerală bazaltică Beltep Facade


Printre izolatoarele termice din vată minerală bazaltică in aceasta categorie veti gasi sisteme complete si de baza Beltep Facade 95. Dacă votați și lângă materia primă sunteți în cel mai bun loc. Aici foile excelente de vată de piatră Beltep fabricate în Belarus sunt completate cu adeziv de fațadă Thermomaster de înaltă calitate, produs intern și plasă din fibră de sticlă. Acest lucru garantează calitate, durabilitate și un preț accesibil.Alegeți raportul excelent preț/valoare factorul de conductivitate termică de numai 0,034 și capacitatea unică de izolare fonică! Dacă aveți întrebări,vă stăm la dispoziție!

La webshop Premep.ro vă așteptăm cu produse dovedite de calitate de la cei mai buni producători. Oferta noastra include un numar mare de sisteme de izolare termica de baza si complete. Multe dintre ele sunt pe bază de EPS dar aici puteți găsi și sisteme de vată bazaltică cu proprietăți unice. În această categorie veți găsi și marca de înaltă calitate Belarus Beltep completată de Thermomaster autohton.

De ce vata bazaltică este o alegere bună?

După cum sugerează și numele: este făcut din bazalt dar are o structură asemănătoare bumbacului. Toate acestea sunt reflectate în multe dintre caracteristicile sale. Materialul său puternic este foarte durabil și este de asemenea ignifug până la 1000 de grade Celsius și nu se formează fum în cazul aportului ridicat de căldură.
Structura sa este aerisit dar acesta nu este un dezavantaj ci un avantaj deoarece aerul ascuns in structura fibroasa ii confera proprietati excelente de izolare termica. Datorită acestui fapt, conductibilitatea sa termică este de numai 0,034 ceea ce reprezintă o valoare excelentă! În plus, datorită permeabilității sale la vapori, este și o armă excelentă împotriva mucegaiului.Faptul ca are si o izolare fonica foarte buna este doar cireasa de pe tort. Dar datorită acestei caracteristici, este popular și pe drumurile mai aglomerate.

Ce conțin sistemele de bază Beltep Facade 95?

După cum am menționat deja, în oferta noastră veți găsi sisteme complete și de bază. În această categorie, puteți cumpăra Beltep de la acesta din urmă. Să vedem ce primești de la noi dacă le alegi pe acestea.Pachetul include foi de vata bazaltica Beltep Facade de grosimea aleasa. Au o conductivitate termică de 0,034 W/(m.K) și au dimensiunea de 600 x 1000 mm. Fișa tehnică a fișelor o găsiți în partea de jos a paginii produsului cu caracteristici suplimentare.

Prețuri, comanda, asistență

Diferența dintre produsele din această categorie este că conțin tablă de grosimi diferite, dar puteți vedea acest lucru în numele lor. Prețurile unitare nu sunt pe foaie, ci pe metru pătrat, astfel încât să vă fie mai ușor să calculați prețul de achiziție al cantității dorite.Cantitatea disponibila o puteti vedea pe pagina produsului. Aceasta este cea mai mică unitate care poate fi achiziționată, care este determinată de dimensiunea balotului. Dacă un balot are, de exemplu, 1,2 metri pătrați, puteți comanda 1,2, 2,4, 3,6 metri pătrați și așa mai departe. Utilizați semnele „+” și „-” pentru a seta cantitatea pe care doriți să o comandați, apoi mergeți la coș.În stânga veți găsi informații despre livrarea la domiciliu. Aceasta este suma minimă a comenzii și suma comenzii necesară pentru livrarea gratuită la domiciliu.

Dacă aveți întrebări, contactați-ne prin datele noastre de contact.