Hőszigetelő termékek

Ha hőszigetelő elemeidet szeretnéd korszerűbbekre cserélni, akár kombinálni szeretnéd a különféle innovatív megoldásokat, itt jó helyen jársz. Hőszigetelő rendszerelemeidet külön-külön is beszerezheted, így ha csak homlokzati kőzetgyapotra, ragasztóra vagy színvakolatra van szükséged, annak sincs semmi akadály. Tekintsd meg kínálatunkat!

Hőszigetelő rendszerelemek

A hőszigetelés az energiatakarékosság szempontjából igen fontos lépés. Az új házak már tökéletes hőszigeteléssel épülnek, és egyre többen adják a fejüket erre a gyorsan megtérülő beruházásra a régebben épült házaik kapcsán is. Ilyenkor szakszerűen kell kiválasztani a hőszigetelő rendszert, mely több elemből áll. Webshopunkban nemcsak a prémiumkategóriás hőszigetelő rendszerek, hanem különböző kiszerelésben a hőszigetelő rendszerelemek is megtalálhatóak. Így a pontos számítások után külön-külön is megvásárolhatjuk a szükséges mennyiségeket a szigetelőelemekből.

A webáruházunkban forgalmazott termékek egytől egyig magyar gyártó prémiumkategóriás szigetelőrendszerei, alapanyagai, melyekre 10 év garancia jár. Örömmel tölt el bennünket, hogy elégedett vásárlóink száma napról napra nő. Évente több ezer rendelést teljesítünk. Vásárlóink bizalmát nemcsak a kiváló magyar termékekkel és a garanciával nyertük el, hanem további egyedi szolgáltatásainkkal.

Az épület tökéletes szigetelése és az ebből adódó előnyök nemcsak a prémiumminőségű szigetelőanyagok használatának függvénye. A szigetelőrendszerek csak akkor funkcionálnak tökéletesen, ha azok szakszerűen kerülnek beépítésre. Ebben minden segítséget megadunk, mert kollégáink a hét bármely napján készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Hőszigetelő rendszerelemek

hőszigetelő alaprendszer a szigetelőlapokból, a hálóból, a ragasztóból áll. Ha pedig teljes rendszer kerül megvásárlásra, az az összes kelléket tartalmazza, de természetesen webshopunkban külön-külön is kaphatóak az egyes alkotórészek, melyeket egy oldalra gyűjtöttünk össze. Ha ráklikkelünk bármelyik anyagra, akkor továbbjutunk az aloldalakra, ahol az alkotóelemek különböző kiszerelései között keresgélhetünk.

Vásárlás néhány kattintással

Büszkék vagyunk arra, hogy weboldalunk igazán felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A hasznos információk úgy, mint a vásárlási, fizetési és szállítási feltételek, minden oldalon megtalálhatóak. Pár kattintással a kívánt termékhez lehet jutni, és a weblapon mindenhol lehetőség van a felmerülő kérdéseket feltenni. Chat ablakunk automatikusan felugrik, ezen a felületen várjuk a hét minden napján a kérdéseket, amire rövid határidővel válaszolunk, akár telefonon is.

Webshopunk minden oldala három részből áll. A bal oldalon találhatóak az információk, melyek a vásárláshoz elengedhetetlenek, alatta pedig a top 10 termékek kaptak helyet. A jobb oldalon található a felugró chatbox. Így ha bármelyik oldal böngészése közben kérdés merülne fel, az azonnal megírható kollégáinknak.

Az oldal közepén a termékek találhatóak, pontos leírásokkal. Innen lehet kiválasztani azt, amire szükség van, majd a kosárra való kattintással véglegesíteni a rendelést. A vásárlási adatok megadása után a fizetési mód kiválasztása következik. Lehet előreutalni, de működik a bankkártyás fizetés, és készpénzben is lehet rendezni a számlát, a termék átvételekor. A megrendelések rendkívül gyorsan kerülnek feldolgozásra, majd kiszállításra.