Tencuiala colorată


Paleta noastră variată de tencuieli vă permite să adaptați culoarea tencuielii la nevoile dumneavoastră și culoarea fațadei fără compromisuri. Dintre tencuielile pentru colorarea unică a fațadei, distingem tipurile de granule răzuite și rulante, cu granule de 1,5 și 2 mm.

Printre tencuielile colorate de înaltă calitate Thermomaster, aveți garanția că veți găsi pe cea potrivită nevoilor dvs., căutați fie o soluție de fațadă, fie o soluție de soclu. Fie că este vorba de o variantă de cereale răzuite sau rulante, dacă alegi aici, alegi calitatea. Există o mulțime de culori la dispoziție, astfel încât rezultatul final este garantat a fi ceea ce ți-ai dorit.
Alegeți dintre tencuielile noastre colorate acrilice sau siliconice, care sunt o soluție decorativă pe termen lung pentru casa dumneavoastră. Alege produsele noastre Thermomaster și nu vei fi dezamăgit!

Când proiectăm o casă sau renovăm una, trebuie să ne dăm seama și să obținem o mulțime de lucruri în avans. Trebuie să ne gândim înainte pentru a-l alege pe cel pe care îl dorim din toate. Care este atemporal, de înaltă calitate, accesibil și vine cu cel mai mic compromis posibil. Ne vom bucura de proprietățile pozitive ale tuturor materialelor și accesoriilor de construcție, dar majoritatea rămân ascunse. Cu toate acestea, exteriorul casei noastre va fi ceva de care nu numai noi, ci toți cei care se uită la el după reconstrucția sau renovarea ei se vor putea bucura. Cu toate acestea, există departe de a fi doar motive estetice pentru a oferi fațadei (și plintei) tencuială de înaltă calitate.

Dacă alegi calitatea, atunci Thermomaster!

Estetica este importantă, dar nu are valoare dacă tencuiala nu are cele mai importante proprietăți. Trebuie să aibă două proprietăți foarte importante: trebuie să fie hidrofugă și permeabilă la vapori în același timp. Dacă nu protejați izolația termică și peretele de umiditatea externă, atunci este inutil. Totodata, joaca un rol important si in cazul umezelii (aburului) venita din interior, unde trebuie sa ajute la evaporare.Datorită proprietăților nefavorabile ale produselor de calitate inferioară, acestea pun în pericol izolația termică, se pot forma mucegai sau alge pe perete, ceea ce trebuie evitat! Dacă alegeți tencuiala colorată Thermomaster, datorită proprietăților sale excelente, puteți fi sigur că nu veți avea astfel de probleme. O alegere excelentă, fie că este vorba de tencuială pentru fațadă sau soclu.Și dacă este doar o revopsire sau revopsire, tot cauți în locul potrivit. Puteți găsi vopselele noastre de fațadă de înaltă calitate în subcategoria vopsele de fațadă pe bază de acril.

Tipuri de tencuieli colorate

Puteți alege dintre mai multe tipuri. Tencuielile pentru fațadă și soclu sunt deja la locul lor. Dar diferențiam și tipurile în funcție de compoziția, textura și dimensiunea granulației.În ceea ce privește compoziția lor, în subcategoriile noastre găsești tencuieli colorate pe bază de acril și silicon. Dintre cele două, cea pe bază de silicon are proprietăți mai bune, în timp ce cea pe bază de acril este soluția mai economică.
Puteți alege nu numai din diferite pachete, ci și din dimensiunea granulelor. Există tencuieli colorate cu granule de 1,5 mm și 2 mm. De asemenea, trebuie să puteți decide dacă doriți un efect de grăunte sau un efect răzuit. Dacă v-ați hotărât toate acestea, trebuie doar să faceți clic pe subcategoria corespunzătoare și să alegeți produsul care vi se potrivește cel mai bine.

Acordați atenție  atunci când tencuiți!

Daca ati reusit sa alegeti produsul si culoarea, puteti incepeti sa tencuiti. Dar înainte de a intra, citiți următoarele câteva propoziții importante. Nu contează ce fel de vreme începi să aplici tencuiala colorată, pentru că pot apărea rapid fisuri. Prea mult soare, prea multă căldură, dar nici vântul puternic nu este o condiție bună. În plus, pentru a evita mucegaiul și ciuperca, trebuie să fiți atenți chiar și la rezistența la rugină a sculelor de tencuit.