Protectoare de margini, profile de ferestre si balcon


Protectoare de margini, profile de ferestre si balcon

Un sistem de termoizolație devine complet atunci când, pe lângă izolarea termică, este protejat și ceea ce a fost finalizat. Din fericire, in oferta noastra gasiti mai multe protectoare de margini, profile de ferestre si balcon. Acestea protejează viețile pozitive, ferestrele și ușile, precum și balcoanele de diferite daune. Profilele de fațadă din gama noastră se impun atât din punct de vedere estetic, cât și calitativ. In aceasta categorie gasiti aceste elemente de profil de fatada de protectie cu stofa de sticla. Astfel, totul va fi dat pentru un sistem profesional de termoizolare. Distingem două tipuri de profile de fațadă: există profile echipate cu țesătură de sticlă pentru protecția diferitelor colțuri și margini și profilele de pornire. In inventarul nostru le gasiti in mai multe marimi, care functioneaza bine atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere calitativ.

Protectoare de margini, profile de ferestre si balcon

Când ai achiziționat deja întregul sistem de termoizolație, s-ar putea să crezi că ești gata, poți sări la construcție. Din păcate, dacă crezi așa, probabil că ai omis câteva detalii foarte importante. Pentru că pentru o fixare corectă, veți avea nevoie de câteva accesorii pe lângă sistemul complet de termoizolație.

Accesorii de care veți avea nevoie pe lângă sistemul complet de termoizolație

Veți avea nevoie de mai multe accesorii, pe care le găsiți în categoria principală a acestei categorii, care se numește: accesorii pentru termoizolație. De aici, cu siguranță veți avea nevoie de dibluri pentru fixarea mecanică corectă.

Dar acesta nu este singurul accesoriu suplimentar care va fi necesar pe lângă sistemul complet de termoizolare. Pe de o parte, veți avea nevoie și de un profil de pornire a plintei. De asemenea pentru accesoriile care se regasesc in aceasta categorie: aparatoare de margini, profile ferestre si balcon.

Protectie colt

În timpul izolației termice, marginile și colțurile clădirii necesită o armătură suplimentară. Această protecție poate fi asigurată de profilele PVC perforate cu țesătură de sticlă rezistentă la alcali din oferta noastră. Le poți folosi chiar și la colțurile ferestrelor, dar și la alte margini pozitive. Profilele de protecție a marginilor trebuie încorporate în stratul de șapă (materialul de așternut al țesăturii de sticlă), crescând astfel rezistența mecanică și protecția colțurilor și marginilor. De asemenea, accelerează lucrările de construcție, deoarece țesătura de sticlă nu trebuie să fie pliată peste ele.

Dacă doriți un design sofisticat: profil de conectare a ferestrei plasă   

Profilul de racordare a ferestrei plasa din oferta noastra este pentru cei care doresc sa realizeze termoizolatii intr-un mod cu adevarat sofisticat. Pe lângă legătura estetică, acest element oferă și un excelent strat impermeabil pentru structura carcasei ușilor și ferestrelor sistemelor de termoizolație de fațadă. Acest profil din PVC este echipat cu plasă din material de sticlă și benzi autoadezive. Această bandă autoadezivă flexibilă și impermeabilă trebuie utilizată pentru a fixa profilul pe tocul ferestrei. Partea de plasă a țesăturii de sticlă poate fi combinată cu plasa termoizolatoare, asigurând astfel o suprapunere perfectă. Îl recomandăm în special dacă clădirea este dotată cu uși și ferestre din lemn.

Profil de balcon din plasă împotriva apei

Profilul de balcon plasă îl găsiți și în oferta noastră. Acest element format din plasă de sticlă rezistentă la alcali și profil PVC este utilizat pentru protecția împotriva apei. Trebuie instalat la marginea inferioară a plăcii balconului sau deasupra deschiderilor ferestrelor. Prin instalarea acestuia se poate preveni returul apei. Cu aceasta, putem evita daunele cauzate de apa înghețată.

Mit hol találsz, és ki fog segíteni

Făcând clic pe produsele individuale, veți fi dus la pagina produsului, unde veți găsi descrierea detaliată și parametrii produsului dat, practic totul despre produs. Dacă nu sunteți mulțumit de ceva, nu intrați în panică, doar contactați-ne prin datele noastre de contact (e-mail, telefon, chat) și vă vom ajuta.