DAKEA tetőablak

Bölcs döntés, hogy Dakea terméket választott, hiszen kimagaslóan jó ár-érték arányúak és könnyű beszerelhetőség jellemzi őket. 

A termékek feltöltés alatt vannak, ha esetleg nem találsz valamit keress minket elérhetőségeinken!

Szállítás készleten lévő termékek esetében 2-5 munkanapon belül, 1250 Ron felett díjmentesen. Az 1250 Ron  alatti rendelés esetében a szállítási költség 50 Ron

MINŐSÉGI ÜVEGEZÉS

Az edzett, valamint speciális, szakadásálló hangszigetelő fóliával ellátott laminált üvegek alacsony emissziós (Low-e, azaz kis UV- és infravörösfényátbocsátású) bevonattal, illetve egyes típusok könnyen tisztítható bevonattal is rendelkeznek. A Dakea üvegtábláinak tervezése során kiemelt fontosságú volt a biztonság, az energiahatékonyság és a beltéri kényelem.

EASY CLEAN PVC

Akár 18 000 fordulat/ perces sebességgel dolgozó marógépeinknek köszönhetően az ablakok profilja hihetetlenül precízen megmunkált. A szigetelt és acéllal merevített PVC-anyag pontos összehegesztésével nagyon erősek és strapabíróak a tetőablakok, amelyeknek a Dakea PVC a fantázianeve.

MASTERWOOD FAANYAG

A Dakea termékcsalád valamennyi fa tetőablaka FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, szigorúan válogatott, megújuló erdőgazdaságból származó északi fenyőből készül. Szigorú feltételek szerint kialakított, speciális gyártási eljárások segítségével még tovább fokozódik a fenyő tartóssága; a Gyártó ellenőrzött nedvességtartalmú helyen tárolja, laminálja, környezetbarát, vízbázisú lakkal vonja be, szárítja, illetve további kezelési fázisoknak veti alá.

MAGASAN AKKREDITÁLT

A Dakea ablakok kiváló minőségűek, és 20 év garanciát ad a Gyártó - a leghosszabb garancia a piacon! 

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

Csak a legjobbakat fogadjuk el, így termékeinket szigorúan ellenőrzzük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelel-e a lehető legmagasabb színvonalnak! Van tanúsítványunk is, hogy ezt bizonyítsuk.