ChatBox: H-P 8.00-17.00

Vată minerală tencuibilă MASTERWOOL S F - 10 cm

61,90 RON(61,90 RON+áfa)
db
Vásárolható mennyiségi egység: 1 db

Conductivitate termică: 0,035 W/mK
Masterwool S F, soluția ideală pentru izolarea termică, acustică și antifoc a pereților exteriori. Cu o grosime de 50-250 mm, în două dimensiuni excelente de panouri de 1000 × 600 mm, este o alegere versatilă pentru orice aplicație. Acest produs a fost conceput ca un sistem de izolație termică exterioară pentru fațade (ETICS), oferind o protecție excelentă împotriva pierderilor de căldură și confort termic.

Dimensiunea plăcii: 1000 × 600 mm
Domeniu de aplicare: ca sistem complet de izolare termică a fațadelor pentru pereți exteriori (ETICS), pentru izolare termică, acustică și împotriva incendiilor sau ca placă de vată minerală tencuibilă pentru protecția împotriva incendiilor în sistemele de izolare termică EPS.

premep.ro

Aveti o intrebare?

Colegul nostru  vă stă la dispoziție: 
Scrieți-ne sau sunați la: +40 746 050 014

Vată minerală tencuibilă MASTERWOOL S F - 10 cm
61,90 RON(61,90 RON+áfa)
db

Részletek


Detalii 


Plăcile noastre de vată minerală sunt, de asemenea, esențiale pentru sistemele de protecție împotriva incendiilor, cum ar fi izolația EPS, ajutând la protejarea și izolarea clădirilor cu un strat suplimentar de rezistență. Această izolație este esențială pentru constructorii și meseriașii care au nevoie atât de calitate, cât și de confort atunci când vine vorba de protejarea structurilor exterioare împotriva intemperiilor. Și pentru că acest material este ușor de tencuit, oferă o protecție premium pe termen lung cu un finisaj estetic și de calitate.

 

Masterwool S F este cel mai bun sistem arhitectural de izolație pentru pereți exteriori. Cu o protecție excelentă împotriva incendiilor și o dimensiune a plăcii de 1000 x 600 mm, este alegerea ideală pentru cei care doresc să crească rezistența la intemperii și soliditatea clădirii lor. Ceea ce diferențiază cu adevărat acest sistem este grosimea sa - de la 50 la 250 mm - și plăcile speciale de vată minerală tencuibilă, ceea ce îl face alegerea potrivită pentru orice proiect de construcție.

 

Caracteristicile de siguranță nu se opresc la protecția împotriva incendiilor. Pentru sistemele de izolație termică EPS, plăcile de gips-carton din vată minerală pot fi utilizate ca barieră de foc. Mai mult, cu o gamă largă de grosimi, puteți fi siguri că, indiferent de proiectul de izolare pe care îl aveți în față, Masterwool va fi o alegere bună.

 

Cu siguranță a fost proiectat cu gândul la constructorii de astăzi, astfel încât veți descoperi că poate fi instalat rapid și eficient, economisind în același timp energie; de fapt, Masterwool S F poate reduce consumul de energie cu până la 70%. Așadar, puteți fi siguri că alegerea Masterwool S F înseamnă calitate profesională combinată cu cea mai fiabilă tehnologie de pe piața actuală - toate performanțele fabricate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde inovatoare împotriva pierderilor de căldură.

premep.ro