Izolație termică rezistentă la trepte (EPS/polistiren)


În cazul unui apartament sau al unei case familiale, izolarea pardoselii este la fel de importantă ca și izolarea pereților, deoarece nu numai că îmbunătățește reținerea căldurii clădirii, ci și sentimentul nostru de confort. Spuma de polistiren expandat (EPS) este cea mai potrivită pentru izolare. Plăcile EPS rezistente la trepte sunt durabile și de lungă durată, deci sunt cea mai bună soluție pentru acoperirea podelelor diferitelor încăperi. Magazinul nostru web oferă mai multe tipuri de plăci EPS rezistente la trepte de la Isomaster, care, din punct de vedere calitativ, sunt potrivite pentru a răspunde nevoilor clienților. Oferim o gamă completă de servicii și lucrăm cu prețuri avantajoase garantate! Verificați oferta noastră!

Ce este izolarea termică rezistentă la trepte?

Nu numai că este necesar să izolați pereții, dar merită să acordați atenție izolației inferioare a apartamentelor, caselor familiale, garajelor și izolația inferioară a grinzilor. Cu aceasta, putem reduce pierderile de căldură ale clădirii, iar în cazul încălzirii prin pardoseală, putem crește eficiența acesteia. La proiectarea izolației termice rezistente la trepte, adică izolarea podelei, este esențial să se asigure o izolare termică adecvată, să se absoarbă vibrațiile de pași și să reziste bine la stresul mecanic. Cele mai potrivite materiale izolante sunt considerate plăcile EPS rezistente la trepte. Plăcile EPS sunt plăci speciale de polistiren care sunt realizate printr-un proces de expandare. Datorită aerului închis în celulele mici, acestea au proprietăți excelente de izolare termică. Este un material de izolare popular deoarece este ușor de manevrat, ușor de modelat, are o rezistență adecvată și nu dăunează mediului sau sănătății. Avantajele sale includ faptul că nu se deformează sub sarcină și este rezistent la efectele mecanice.Deoarece una dintre caracteristicile materialului este capacitatea de a absorbi umezeala, în timpul instalării, trebuie avut grijă să nu intre în contact cu apa, deoarece aceasta afectează capacitatea de izolare.

Ce fel de plăci EPS rezistent la trepte există?

PlăcileEPS sunt excelente pentru acoperirea podelelor diferitelor încăperi, dar la fel cum diferite podele sunt expuse la sarcini diferite, plăcile EPS pot fi, de asemenea, clasificate în diferite categorii în funcție de solicitarea lor la compresiune (EPS 100, EPS 150, EPS 200). Alegerea materialelor termoizolante rezistente la trepte depinde de locul în care doriți să le utilizați, deci este recomandat să alegeți altceva pentru izolarea betonului subteran, a betonului ușor, a încălzirii prin pardoseală sau a podelelor mansardate.

Gamă largă de plăci de izolare a pardoselilor în magazinul nostru online

 În oferta noastră puteți găsi diverse plăci EPS Isomaster rezistente la trepte, variind de la 100 cu capacitate normală de încărcare până la 200 care fac față sarcinilor grele. Puteți cumpăra chiar și plăci de izolare fonică în trepte de la noi. Cel mai frecvent se utilizează polistiren rezistent la trepte EPS 100, care este potrivit pentru orice încăpere în care încărcătura nu depășește greutatea unei persoane. Există, de asemenea, mai multe tipuri în această categorie: în funcție de nevoile dvs., puteți găsi atât 1 cm, cât și chiar 20 cm. Dacă substratul dat este expus la sarcini mai mari (de exemplu, congelator, șemineu, mobilier mai greu), este mai bine să alegeți EPS cu stres de compresie mai mare, adică tip 150 sau 200. De asemenea, acest tip este recomandat pentru garaje, cat si pentru hale industriale. Oferta noastră include EPS Graphite step-resistant nickecell. Culoarea sa distinctivă, gri grafit se datorează grafitului adăugat în timpul producției, rezultând o conductivitate termică cu aproximativ 20% mai bună decât a EPS-ului convențional.Plăcile de grafit sunt ignifuge, rezistente la presiune, au absorbție scăzută a umezelii și sunt, de asemenea, izolatoare termice excelente. În magazinul nostru online puteți găsi plăci EPS grafit de diferite grosimi: puteți comanda 2 cm, dar există și o grosime de 20 cm.

De ce ar trebui să alegi magazinul nostru online?

Toate materialele termoizolante rezistente la trepte Isomaster sunt produse premium, maghiare, pentru care oferim o garanție de 10 ani. Eficiența izolatoarelor de înaltă calitate poate fi îmbunătățită și mai mult cu instalarea profesională. Răspundem întrebărilor Dvs, în fiecare zi a săptămânii, fie prin chat, fie prin telefon. Pe lângă garanție, asistență profesională și prețuri favorabile, am dori să evidențiem si transportul nostru rapid.