Să ne uităm la tipurile de folii și la utilizările lor

27.0. Mar. 27.

Să ne uităm la tipurile de filme și la utilizările lor


În cazul acoperișurilor neîncorporate, neizolate, foliile termoizolante, tipurile și utilizarea lor sunt excluse. Totuși, de îndată ce este vorba de utilizarea și instalarea mansardei, sunt deja construite sisteme de termoizolație foarte serioase și complexe. Acest lucru asigură hidroizolație de înaltă calitate, izolație termică și fonică, care stă la baza unei mansarde încorporate confortabile.

 

Diverse folii sunt, de asemenea, parte integrantă a acestor sisteme de izolare termică. Puteți găsi aceste folii diferite de înaltă calitate folosite la instalarea mansardelor în magazinul nostru online. Ca și în cazul diferitelor sisteme de termoizolație, puteți găsi și accesorii și diferite benzi adezive pentru folii. De asemenea, puteți alege dintre folii excelente care pot fi folosite pentru prize și sunt potrivite și pentru izolarea termică. Să vedem foliile ca să știi ce tip poți folosi pentru ce și când ar trebui să le iei.


Folii anti-oglinda si bariera de vapori

Aceste folii sunt utilizate pe partea interioară a structurilor izolate termic, lipite în mod etanș la vapori și la aer. Au o capacitate excelentă de întârziere a vaporilor și, de asemenea, reduc semnificativ pierderile de căldură datorită designului lor cu oglindă scăzută. Acestea oferă un serviciu excelent pentru podelele dotate cu încălzire prin pardoseală. In acest caz, folia trebuie asezata intre termoizolatie si incalzirea in pardoseala, cu partea metalizata in jos. Reduce excelent pierderile de căldură și reflectă căldura radiantă.
Folii permeabile la vapori

Filmul cu 3 straturi permeabil la vapori este folosit ca protecție secundară împotriva umezelii și a zăpezii pulverulente care intră sub înveliș. Mai mult, în structuri unice ventilate cu acoperiș înalt (între film și acoperiș). Poate fi amplasat direct pe izolație termică, pardoseală sau alte substraturi solide. Dacă este instalat corect, permite crearea unui strat de bază rezistent la vânt.

Tipuri de folii de construcție și utilizarea lor

Filmele de construcție sunt realizate din polietilenă reciclată în 4 grosimi de material: 0,05 mm, 0,09 mm, 0,15 mm, 0,2 mm. În funcție de grosimea materialului, acestea pot fi utilizate în mai multe moduri. 0,05 mm este folosit ca strat protector și separator, 0,09 mm și 0,15 mm sunt folosite ca izolație tehnologică. În timp ce cel mai gros, de 0,2 mm, poate fi folosit pentru izolarea termică ca izolație tehnologică, pe de o parte, poate fi folosit și ca strat excelent de curățenie sub podelele industriale.


Folii de spumă premium pentru substraturi

Foliile noastre de spumă premium au capacități excelente de izolare fonică și sunt, de asemenea, echipate cu o barieră de vapori și chiar cu un strat reflectorizant la căldură. Datorită capacității lor suplimentare de încărcare, aceste folii de spumă pot fi folosite excelent ca covorașe. De asemenea, sunt potrivite pentru nivelarea micilor denivelări și prevenirea zgomotelor atunci când sunt plasate sub parchet laminat sau bandă. Unele folii de spumă premium au o bandă adezivă auto-adezivă pentru a asigura o potrivire durabilă și precisă, maximizând astfel efectul dorit.

Benzi adezive pentru fixare corectă

Există folii care pot fi fixate și montate perfect datorită propriei benzi autoadezive. Cu toate acestea, majoritatea foliilor nu sunt așa, așa că trebuie să obțineți benzi adezive potrivite pentru ele. Fie că este vorba de bandă adezivă de difuzie, cu două fețe sau cu oglindă, le puteți găsi și comanda pe toate aici.

Dacă aveți nevoie de ajutor de specialitate

Contactați-ne la datele noastre de contact, experții noștri vă stau la dispoziție și vă vor ajuta cu expertiza lor în alegerea, deciderea și întocmirea comenzii dumneavoastră.