Mai multe despre produsele noastre/ informații utile

23.0. Apr. 23.
O alegere excelentă pentru un raport preț-valoare: fereastra de acoperiș Dakea

O alegere excelentă pentru un raport preț-valoare: fereastra de acoperiș Dakea

Producătorul de luminatoare Dakea, special concepute pentru profesioniști, este holdingul care deține și VELUX, astfel că calitatea acestuia este garantată și durează în mod unic 20 de ani. Ferestrele Dakea sunt fabricate în fabrica VELUX din Fertőszentmiklós, sub asigurare strictă a calității, și sunt acum disponibile în toată Europa.

Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa asigure confortul si iluminarea naturala a podului incorporat, puteti alege dintre luminatoare verticale si luminatoare in functie de nevoile dumneavoastra si de caracteristicile structurii acoperisului. Mulți oameni îl votează pe acesta din urmă, pentru că nu numai că au un aspect modern, au o excelentă izolație termică și fonică, dar nici nu necesită o structură de acoperiș separată, așa că instalarea lor este rapidă și ușoară. Nenumărați producători sunt implicați în producția de ferestre de acoperiș, Dakea este pe piață din 2012 și oferă o linie de produse cu diverse materiale, metode de deschidere și caracteristici tehnice pentru iluminarea spațiilor de acoperiș.

27.0. Mar. 27.
Să ne uităm la tipurile de filme și la utilizările lor

Să ne uităm la tipurile de filme și la utilizările lor


În cazul acoperișurilor neîncorporate, neizolate, foliile termoizolante, tipurile și utilizarea lor sunt excluse. Totuși, de îndată ce este vorba de utilizarea și instalarea mansardei, sunt deja construite sisteme de termoizolație foarte serioase și complexe. Acest lucru asigură hidroizolație de înaltă calitate, izolație termică și fonică, care stă la baza unei mansarde încorporate confortabile.

 

01.1. Dec. 01.
Izolarea cu vată minerală

Explorarea puterii mineralelor: în izolare

Pe măsură ce lunile mai reci se apropie, devine vital să vă asigurați că, casa sau clădirile sunt izolate corespunzător. Nu numai că vă menține cald și confortabil, dar ajută și la reducerea consumului de energie și, astfel, și a facturilor la utilități. În această postare pe blog, explorăm lumea izolației, cu un accent special pe puterea mineralelor și de ce sunt cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră de izolare. Așa că haideți să aruncăm o privire la beneficiile izolației minerale și de ce este important să ne contactați și să achiziționați aceste produse înainte de venirea iernii.

07.1. Noem. 07.
EPS izolatie termica

Polistirenul expandat (EPS) este un material termoizolant foarte utilizat in constructii, datorita proprietatilor sale de a reduce pierderile de caldura si a proteja cladirile de umezeala si variatiile de temperatura. In acest blog, voi prezenta cateva aspecte importante despre polistirenul expandat, cum ar fi: ce este, cum se fabrica, ce tipuri exista, cum se monteaza si ce avantaje si dezavantaje are.