O alegere excelentă pentru un raport preț-valoare: fereastra de acoperiș Dakea

23.0. Apr. 23.

O alegere excelentă pentru un raport preț-valoare: fereastra de acoperiș Dakea

Producătorul de luminatoare Dakea, special concepute pentru profesioniști, este holdingul care deține și VELUX, astfel că calitatea acestuia este garantată și durează în mod unic 20 de ani. Ferestrele Dakea sunt fabricate în fabrica VELUX din Fertőszentmiklós, sub asigurare strictă a calității, și sunt acum disponibile în toată Europa.

Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa asigure confortul si iluminarea naturala a podului incorporat, puteti alege dintre luminatoare verticale si luminatoare in functie de nevoile dumneavoastra si de caracteristicile structurii acoperisului. Mulți oameni îl votează pe acesta din urmă, pentru că nu numai că au un aspect modern, au o excelentă izolație termică și fonică, dar nici nu necesită o structură de acoperiș separată, așa că instalarea lor este rapidă și ușoară. Nenumărați producători sunt implicați în producția de ferestre de acoperiș, Dakea este pe piață din 2012 și oferă o linie de produse cu diverse materiale, metode de deschidere și caracteristici tehnice pentru iluminarea spațiilor de acoperiș.

Lumină naturală suficientă
Exista o reglementare in ceea ce priveste iluminatul mansardelor incorporate, regula general aplicabila este raportul dintre suprafata de iluminat si suprafata utila de pardoseala 1:8, iar 1:10 in cazul iluminatului de sus.

Ce tip de fereastră va fi soluția pentru cine se decide, pe de o parte, de gustul personal, pe de altă parte, de caracteristicile clădirii și trebuie îndeplinite și alte câteva aspecte. Luminatoarele pot fi instalate pe majoritatea acoperișurilor, dar în unele cazuri este necesară modificarea structurii căpriorilor de acoperiș pentru a le fixa corect. Despre instalarea profesională a luminatoarelor puteți citi în postarea noastră anterioară.

In ceea ce priveste numarul de ferestre, trebuie gasit un echilibru intre cererea de lum
ina si aspectul cladirii, impartirea spatiului mansardei, si in acelasi timp este si o problema estetica, pozitia luminatoarelor in raport cu trebuie determinate ferestrele existente.


Cum să alegi o fereastră de acoperiș?
Lățimea luminatorului care poate fi instalat este determinată de distanța dintre căpriori, iar înălțimea acestuia de unghiul de înclinare al acoperișului, deoarece cu cât acoperișul este mai plat, cu atât fereastra trebuie aleasă mai lungă.

În funcție de nevoile noastre, putem alege o axă de rotație cu înclinare centrală sau o axă de rotație ridicată, precum și ferestre de acoperiș basculante, panoramice și basculante, precum și trape de acoperiș cu deschidere laterală, precum și balcon special de acoperiș combinații de ferestre și genunchi perete-fereastră. În cazul ferestrelor care se înclină la mijloc, trebuie să se țină cont de faptul că acestea atârnă în spațiu atunci când sunt deschise, așa că trebuie amplasate la o înălțime adecvată.

luminator Dakea
Dakea oferă ferestre de acoperiș pivotant central sau înălțat din lemn sau PVC cu 2 sau 3 straturi de geam, în diverse dimensiuni și conținut tehnic. Toate luminatoarele sunt echipate cu o ventilație cu fantă încorporată, oferind astfel un flux adecvat de aer chiar și în poziție închisă.

Montarea ferestrelor din linia de produse Ultima Energy cu 3 straturi de geam si eficienta energetica excelenta este recomandata in incaperile in care este necesar un confort termic deosebit sau unde se afla o strada zgomotoasa, aglomerata.

Better Energy este un luminator de economisire a energiei, echipat cu o unitate de geam cu 3 straturi, care este excelentă pentru încăperile în care este importantă o temperatură uniformă.

Luminatoarele Better View, care se rotesc în jurul punctului de pivot din treimea superioară, oferă un confort excepțional și, datorită designului lor, o flexibilitate mai mare în ceea ce privește înălțimea de instalare.

Better Safe este o alegere bună pentru încăperile care sunt folosite de mulți oameni și au o suprafață de sticlă mai mare.

Ferestrele de acoperiș Good Energy oferă o alternativă de înaltă calitate și accesibilă.

Obțineți luminatoare de înaltă calitate și materiale de construcție de la noi.