Folii  

 

Clienții au spus:

                    

Explorează lumea foliilor! La cele mai bune prețuri, cu livrare rapidă și posibilitate de plată în numerar la curier! Cumpără de la noi și bucură-te de confort, deoarece comanda ta va fi livrată de curier în 1-2 zile! Nu ezita, cumpără și experimentează calitatea și serviciul orientat către clienți!

Folii  

Până nu demult se accepta că în cazul acoperișurilor nefinisate, neizolate, doar învelișul acoperișului asigura acoperișul, bineînțeles cu respectarea cerințelor de etanșeitate. Constructorii folosesc in zilele noastre sisteme foarte serioase si complexe. Deoarece încercăm să folosim spațiile de acoperiș, sub învelișul de țiglă trebuie plasat în toate cazurile o suprafață specială sau o folie de acoperiș, care să asigure o hidroizolație maximă. Foliile vândute în magazinul nostru web includ nu numai folii de acoperiș de calitate premium, ci și folii de construcție și benzile adezive asociate acestora.De la înființare, am acordat o atenție deosebită diferitelor sisteme de izolare termică și nevoilor clienților noștri. De aceea oferim folii de acoperiș de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile. Aruncă o privire în magazinul nostru web și alege între foliile noastre de difuzie, tradiționale și anti-oglindă și barieră de vapori! De asemenea, puteți comanda aici folii de construcție și benzi adezive.

Folie bariera de vapori Folie bariera de vapori Banda adeziva Banda adeziva Folie de acoperiș tradițională Folie de acoperiș tradițională

Este prioritatea noastră să oferim clienților noștri sisteme de izolare de cea mai bună calitate, folii de acoperiș și barieră de vapori și instrumentele necesare lucrărilor. Credem în produsele producătorului maghiar premium Thermomaster. De asemenea, dovedim acest lucru oferind o garanție de 10 ani pentru produsele noastre. Unul dintre principalii piloni ai unei izolații perfecte este materialul de izolare bine ales, dar este la fel de important ca acesta să fie montat profesional și cu respectarea regulilor. Am adunat foliile necesare construcției pe o singură pagină, pentru a le face mai ușor de găsit.

Foliile

Printre produsele magazinului nostru online, puteți găsi folii de acoperiș, precum și folii de construcție și benzile adezive corespunzătoare. Nu exista doar folii traditionale sau de difuzie, ci si folii anti-oglinda sau bariera de vapori. Pe care dintre acestea să o alegeți, ar trebui lăsat cu siguranță un specialist, care ia în considerare scopul mansardei, natura utilizării acesteia, unghiul de înclinare al acoperișului, forma, complexitatea și ventilația, vremea și alte condiții.

Asa cumperi de pe site

Am acordat foarte multă atenție pentru a ne asigura că clienții pot naviga cu ușurință pe site-ul nostru, pot găsi rapid bunurile pe care le caută și au la dispoziție informațiile necesare pentru comandă. Prin urmare, paginile individuale au o structură uniformă, pe care am conceput-o astfel încât achiziția să poată fi finalizată cu câteva clicuri.
Cele mai importante informații, cum ar fi condițiile de cumpărare, plată și livrare, sunt disponibile pe toate paginile, la fel ca fereastra noastră de chat.
Paginile sunt structurate astfel încât informațiile necesare și primele top 10 produse să fie în stânga, iar fereastra noastră de chat să fie în dreapta. Iar la mijloc se află categoria folii, unde se găsesc diferite tipuri de folii.
Făcând clic pe tipul de folie selectat, ajungem la pagina unde sunt disponibile diferitele pachete ale produsului dat. Răsfoind aici, găsim ceea ce căutăm, iar tot ce trebuie să facem este să adăugăm marfa în coș și să finalizăm comanda. Putem face acest lucru introducând datele de livrare și facturare, chiar și fără înregistrare. Există mai multe opțiuni pentru termenii de plată. Puteți plăti cu cardul sau numerar la fața locului, sau chiar prin transfer bancar.