Banda adeziva


Bandă adezivă pentru folii de barieră la vapori și de izolare la vapori pe partea interioară, etanșă la aer și vapori.  Pentru ca foliile de barieră la vapori și de izolare la vapori pe partea interioară să fie perfect etanșe la aer și vapori, benzile adezive sunt esențiale. Desigur, nici nu contează ce tip alegeți. O bandă adezivă obișnuită nu este tocmai cea mai bună soluție pentru aceste locuri foarte importante din punct de vedere al izolației termice și hidroizolației. Ești în cel mai bun loc, dacă cauți o calitate profesională, o soluție profesională și durabilă pentru lipirea și fixarea foliilor. Aici vei găsi doar benzi adezive de o calitate excelentă, cu o singură sau două fețe, fie cu oglindă de aluminiu, fie cu difuzie.

Gyártó
4 Produs
Filtrare (4)
Ordonează după
nume (A-Z)
Ordonează după

Nu există folie fără bandă adezivă, asta e sigur. La fel cum nu există o protecție adecvată împotriva vaporilor fără folii. Merg mână în mână, când vine vorba de izolarea și umidificarea podului.

Un pod bine utilizabil strigă după o execuție profesională

În trecut, nu mulți oameni voiau să își amenajeze podul, ca în zilele noastre. Dar acum trendul este să încercăm să profităm de fiecare centimetru pătrat. Acest lucru ne oferă o oportunitate excelentă de a ne amenaja podul și de a câștiga mult spațiu în plus pe aceeași suprafață. Dar nu este deloc nesemnificativ modul în care se face amenajarea acestei zone. Trebuie să ne concentrăm pe execuția profesională și durabilitatea. Dacă nu faci asta, se va răzbuna ușor și repede! Cu o izolație a podului prost executată, se întâmplă două lucruri: pierderea de căldură va fi mare și umezeala va fi constantă. Crede-mă, nu ți-ar plăcea niciuna dintre ele! De aceea trebuie să lucrezi cu materiale profesionale și durabile, cum ar fi cele pe care le comercializăm noi. Alege dintre foliile noastre excelente și folosește benzi adezive de calitate, pe care le găsești și în această categorie. Ești în locul perfect, dacă vrei să maximizezi eficiența foliilor de sub acoperiș cu o lipire adecvată.

Bandă adezivă pentru structuri cu ventilație simplă sau dublă

Deoarece podurile nu erau amenajate înainte, nu s-au construit sisteme reale de izolare termică și etanșare la umiditate sub acoperiș. Înainte, doar conta ca impermeabilitatea asigurată de țiglă să fie adecvată. Dar astăzi nu mai este vorba doar de atât. Astăzi, un aspect important al sistemelor de izolare termică a podurilor este lipirea adecvată a foliilor și a benzilor adezive. Rolul lor principal este de a proteja materialele izolatoare de umiditate. Fie că este vorba de izolatoare exterioare (ploaie) sau interioare (vapori). Dar nu este nesemnificativ dacă este vorba de o structură cu ventilație simplă sau dublă. În cazul ventilației simple, trebuie să folosești folii permeabile la vapori și, în consecință, bandă adezivă difuzivă. În cazul ventilației duble, trebuie să comanzi bandă adezivă dublă.

Tipuri de benzi adezive

Pentru structurile cu ventilație simplă, vei avea nevoie de bandă adezivă difuzivă, deoarece vei folosi folii permeabile la vapori. Aceasta, de altfel, datorită proprietăților sale excelente, este o alegere perfectă și pentru repararea deteriorărilor foliilor permeabile la vapori. Pentru structurile cu ventilație dublă, trebuie să comanzi bandă adezivă dublă. Aceasta este recomandată pentru lipirea etanșă a foliilor de sub acoperiș. O poți folosi și pentru lipirea dublă a foliilor de barieră la vapori sau chiar pentru fixarea structurilor metalice. Folosește banda adezivă Masterfol Flex pentru conexiuni de formă neregulată. Folosește banda adezivă cu oglindă de aluminiu pentru lipirea etanșă la aer și vapori a foliilor de barieră la vapori și de izolare la vapori pe partea interioară.