Ferestre de mansardă

Ferestrele de mansardă îndeplinesc mai multe funcții simultan. Pe lângă faptul că oferă o cantitate ideală de lumină naturală și aer proaspăt în fiecare anotimp, au un rol semnificativ în izolarea termică și fonică, precum și în etanșarea împotriva apei și a aerului. În plus, în cazul acoperișurilor, minimizarea pierderii de căldură este o sarcină prioritară, așa că este esențial ca ferestrele montate aici să aibă proprietăți optimale din punct de vedere al eficienței energetice. 

 Oferim: 20 de ani garanție, livrare gratuita (in țara), ajutor in alegerea ramelor. Contactați-ne pe email: info@premep.ro sau telefon:0746050014

Ferestre de mansardă Dakea Ferestre de mansardă Dakea Accesorii DAKEA Accesorii DAKEA

La ce să fii atent înainte de a cumpăra?

Pentru a te asigura că noile tale ferestre de mansardă îndeplinesc nu doar criteriile estetice și funcționale, ci și cerințele de eficiență energetică, ia în considerare următoarele aspecte înainte de achiziție:

  1. Cantitatea de lumină naturală: Dimensiunea suprafeței vitrate, înălțimea de montaj și unghiul acoperișului influențează cantitatea de lumină care va pătrunde în cameră. Alege dimensiunea ferestrei în funcție de aceste parametri.
  2. Lățimea ferestrei: Selecționează lățimea ferestrei în funcție de distanța dintre grinzi sau elementele structurale ale acoperișului. O fereastră montată între grinzi oferă o stabilitate mai bună decât una montată pe țigle.
  3. Izolația termică: Grosimea geamului este un factor crucial pentru izolația termică. Cu cât are mai multe straturi de sticlă, cu atât coeficientul de transfer termic este mai bun.

Explorează oferta de la premep.ro, unde vei găsi ferestre de mansardă de calitate superioară de la Dakea, potrivit pentru casa ta și nevoile tale!


Ce tipuri de ferestre de mansardă există?

Există multe tipuri diferite de produse disponibile pe piața luminatoarelor astăzi, datorită cărora instalarea unui pod nu este o problemă chiar și în cele mai specifice condiții. Să vedem ce aspecte pot fi utilizate pentru a distinge tipurile de ferestre:

Materialul ferestrei

Puteți alege un cadru de fereastră din lemn sau plastic și puteți opta și pentru versiuni din lemn acoperite cu plastic (lac poliuretanic). În plus față de convingerea dvs. în gust, luați în considerare camera în care vor fi amplasate ușile și ferestrele: ferestrele din plastic sau acoperite cu plastic sunt rezistente la umiditate , deci este recomandat să le instalați în bucătărie sau baie. Ferestrele din lemn plăcute din punct de vedere estetic sunt extrem de durabile, cu un tratament adecvat al suprafeței, rezistente la deformări, ciuperci și insecte.

Metoda de deschidere

Conform metodei de deschidere, putem distinge între versiunile care se înclină în mijloc, se deschid de-a lungul întregii lungimi și se deschid în treimea superioară sau hibrizii lor.

Grosimea geamului

Pentru a retine căldura in interior in timpul sezonului de incălzire si pentru a oferi o protectie sporită impotriva frigului exterior, ferestrele de mansardă sunt realizate cu geam(strat) dublu sau triplu. Camerele dintre straturi sunt umplute cu gaz argon, care asigură mai puține pierderi de căldură în timpul iernii și o protecție termică excelentă în timpul verii.

Gamă largă de ferestre de mansardă

  • Ferestre de mansarda DAKEA
    Ei au mai mult de 80 de ani de experiență în fabricarea ferestrelor de mansardă. În acest timp, fiecare aspect al producției a fost perfecționat.
    Astăzi, Altaterra a devenit lider european pe piața luminatoarelor private label și este mândrul proprietar al
    Marca Dakea, de asemenea. Ei sunt implicați în activități de vânzări în peste 30 de țări. Ei se mândresc cu faptul că oferă miilor de clienți luminatoare de înaltă calitate la prețuri accesibil. Luminatoarele DAKEA au o garanție de 20 de ani

Produse suplimentare pentru ferestre de mansardă

Pentru instalarea profesională a ferestrelor de mansardă, este esențial ca elementele suplimentare să fie, de asemenea, de o calitate fiabilă și durabile. Datorită gamei noastre de rame, coliere din folie și profile etanșe, ferestrele dvs. se vor potrivi perfect în structura acoperișului, împiedicând formarea punților termice.

Dar eficiența energetică nu este esențială doar iarna – pentru anotimpurile calde, ar trebui să aveți grijă și de accesoriile de umbrire. În magazinul nostru online puteți alege dintr-o gamă largă de obloane manuale și electrice, jaluzele de protecție termică interioară și exterioară, cu care puteți oferi confort maxim în casa dvs. chiar și în cea mai fierbinte căldură.

Faceți cunoștință cu gama noastră de produse și alegeți-vă noile ferestre de mansardă din magazinul nostru online!