Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale MATERIALE CONSTRUCTII PREMIUM S.R.L. Sediu social: Municipiul Oradea, Aleea Emanuil Gojdu, Nr. 7, Ap. 7, Judet Bihor, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://premep.ro/, la care ne vom referi in continuare cu denumirea "site-ul".

Cuprins

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Durata pentru care va prelucram datele

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Transferul datelor cu caracter personal

Drepturile de care beneficiati

Confidentialitatea minorilor

Modificari in politica de confidentialitate

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti client al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi sters automat.

Daca sunteti vizitator al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:

 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Daca sunteti client al site-ului, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si , definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://premep.ro/termeni-si-conditii. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si .

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de , prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii "Informatiile contului meu".

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al [detinatorul website-ului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele

va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul "stergere cont" din sectiunea "informatiile contului meu", va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare - dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre , conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare - dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, ("dreptul de a fi uitat") - se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor - dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  - in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  - in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  - in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:

Confidentialitatea minorilor

Nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email.

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://premep.ro/politica-de-cookies

Politica de cookies

Operatorul de date utilizează așa-numitele cookie-uri atunci când vizitează site-ul web.

Cookie-ul este un pachet de informații format din litere și cifre pe care site-ul nostru le trimite browserului dumneavoastră cu scopul de a salva anumite setări, de a facilita utilizarea site-ului nostru și de a ne ajuta să colectăm informații relevante, statistice despre vizitatorii noștri. Unele cookie-uri nu conțin informații personale și nu sunt potrivite pentru identificarea utilizatorului individual, dar unele dintre ele conțin un identificator individual - un șir secret, generat aleatoriu de numere - care este stocat pe dispozitivul dvs., asigurându-vă astfel identificarea. Durata de funcționare a fiecărui cookie este conținută în descrierea relevantă a fiecărui cookie.

Practic, distingem trei tipuri de cookie-uri: cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționare, care servesc la buna funcționare a site-ului web, cookie-uri în scopuri statistice și cookie-uri în scop de marketing.

Principalele caracteristici ale cookie-urilor utilizate de site:

Cookie-uri esențiale pentru funcționare: Dacă nu acceptați utilizarea acestor cookie-uri, este posibil ca anumite funcții să nu vă fie disponibile.

Cookie-uri strict necesare pentru funcționare:

 

Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru utilizarea site-ului web și permit utilizarea funcțiilor de bază ale site-ului web. În absența acestora, multe funcții ale site-ului nu vă vor fi disponibile. Durata de viață a acestor tipuri de cookie-uri este limitată la durata sesiunii. Cookie de sesiune: Aceste cookie-uri stochează locația vizitatorului, limba browserului, moneda plății, iar durata lor de viață este până la închiderea browserului sau maximum 2 ore. Cookie de conținut cu restricții de vârstă: Aceste module cookie înregistrează aprobarea conținutului cu restricții de vârstă și faptul că persoana în cauză are peste 18 ani, iar durata lor de viață durează până la închiderea browserului. Cookie produse recomandate: Cu funcția „recomanda unui prieten”, acesta înregistrează lista de produse pe care doriți să le recomandați. Durata sa de viață este de 60 de zile.

Versiunea mobilă, cookie de design: detectează dispozitivul utilizat de vizitator și comută la vizualizarea completă pe mobil. Durata sa de viață este de 365 de zile. Cookie de acceptare cookie: Când ajungeți pe site, acceptați declarația privind stocarea cookie-urilor din fereastra de avertizare. Durata sa de viață este de 365 de zile. Modul cookie de deconectare #2: Conform opțiunii #2, sistemul deconectează vizitatorul după 90 de zile. Durata sa de viață este de 90 de zile. Cookie de identificare backend: identificatorul serverului backend care servește pagina. Durata sa de viață durează până când browserul este închis.

 

Cookie-uri pentru scopuri statistice:

 

 Cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului: Aceste module cookie colectează informații despre utilizarea de către utilizator a site-ului web, de exemplu, ce pagini sunt vizitate cel mai des sau ce mesaj de eroare este primit de pe site. Aceste cookie-uri nu colectează informații care identifică vizitatorul, adică funcționează cu informații complet generale, anonime. Folosim datele obținute din acestea pentru a îmbunătăți performanța site-ului web. Durata de viață a acestor tipuri de cookie-uri este limitată la durata sesiunii. Cookie-uri de referință: înregistrează site-ul extern de pe care vizitatorul a venit pe site. Durata lor de viață durează până când browserul este închis. Ultimul cookie produs vizualizat: înregistrează produsele care au fost vizualizate ultima dată de vizitator. Durata lor de viață este de 60 de zile. Cookie pentru ultima categorie vizualizată: înregistrează ultima categorie vizualizată. Durata sa de viață este de 60 de zile. Cookie coș: Înregistrează produsele plasate în coș. Durata sa de viață este de 365 de zile. Cookie de ofertă inteligentă: înregistrează condițiile de afișare a ofertelor inteligente (de exemplu, vizitatorul a mai fost pe site, a făcut o comandă). Durata sa de viață este de 30 de zile

 

Cookie-uri de marketing:

 

Cookie Google Adwords Când cineva vizitează site-ul nostru, codul cookie al vizitatorului este adăugat la lista de remarketing. Google folosește cookie-uri, cum ar fi cookie-uri NID și SID, în produsele Google, cum ar fi pentru a personaliza reclamele afișate în Căutarea Google. De exemplu, folosește astfel de cookie-uri pentru a reține căutările tale cele mai recente, interacțiunile tale anterioare cu anunțurile sau rezultatele căutării de la anumiți agenți de publicitate și vizitele tale pe site-urile web ale agenților de publicitate. Urmărirea conversiilor AdWords utilizează module cookie. Pentru a urmări vânzările și alte conversii rezultate din anunț, cookie-urile sunt salvate pe computerul utilizatorului atunci când persoana respectivă face clic pe un anunț. Unele dintre utilizările obișnuite ale cookie-urilor sunt: ​​pentru a selecta anunțuri în funcție de ceea ce este relevant pentru utilizator, pentru a îmbunătăți raportarea privind performanța campaniei și pentru a evita afișarea de anunțuri pe care utilizatorul le-a văzut deja.

 

Cookie Google Analytics:

 

Google Analytics este instrumentul de analiză al Google, care ajută proprietarii de site-uri web și aplicații să obțină o imagine mai exactă a activităților vizitatorilor lor. Serviciul poate folosi cookie-uri pentru a colecta informații și a raporta date statistice privind utilizarea site-ului web, fără a identifica individual vizitatorii Google. Principalul cookie utilizat de Google Analytics este cookie-ul „__ga”. Pe lângă rapoartele generate din statisticile de utilizare a site-ului web, Google Analytics - împreună cu unele dintre modulele cookie de publicitate descrise mai sus - pot fi folosite și pentru a afișa anunțuri mai relevante în produsele Google (cum ar fi Căutarea Google) și pe internet. Cookie-uri de remarketing: pot apărea vizitatorilor sau utilizatorilor anteriori atunci când navighează pe alte site-uri web din Rețeaua de display Google sau când caută termeni legați de produsele sau serviciile dvs. Pixelul Facebook (cookie Facebook) Pixelul Facebook este un cod cu ajutorul căruia se întocmește pe site un raport despre conversii, se pot întocmi publicurile țintă, iar proprietarul paginii primește date detaliate de analiză despre utilizarea de către vizitatori a site-ul web. Cu ajutorul pixelului Facebook, puteți afișa oferte și reclame personalizate vizitatorilor site-ului pe interfața Facebook.

Puteți citi politica de confidențialitate a Facebook aici:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Puteți găsi mai multe informații despre ștergerea cookie-urilor la următoarele link-uri:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-ellyezett-sutik-torlese-szamito Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

Edge: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies

Date gestionate

În timpul gestionării datelor, Operatorul de date vă gestionează numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, caracteristicile produsului achiziționat, numărul comenzii și data achiziției. Dacă ați plasat o comandă în magazinul online, gestionarea datelor și furnizarea datelor sunt esențiale pentru îndeplinirea contractului.