Livrare

Despre livrare

Livrarea produselor se realizează prin servicii de curierat și flota proprie producător
Livrăm produsele comandate de pe site-ul www.premep.ro pe întreg teritoriul României, cu exceptia vatei minerale! Acesta se livrează doar in județele Bihor, Arad, Cluj, Satu-Mare, Timiș, Maramureș și Zalău.

Costurile de transport pentru vată minerală sunt fixe, astfel pentru comenzile cu livrare in județul Bihor costul transportului este in valoare de 450 Ron, iar in județele Arad, Cluj, Satu Mare, Timiș, Maramureș și Zalău costul transportului este de 750 Ron.

Pentru comenzile livrate prin curier (DPD) si flota producatorului, costul transportului este calculat individual. In urma inregistrarii comenzii, un consilier va evalua tipul incarcaturii (volum, greutate, posibilitate de livrare paletizata) si va transmite clientului optiunea de transport,respectiv contravaloarea acestuia si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.

Termenul de livrare al produselor comandate:

Livrările cu flota producatorului se realizează conform intelegerii prealabile cu clientul, inainte de confirmarea comenzii.
În cazul livrărilor prin curier, timpul de livrare este de obicei de 1-2 zile lucrătoare, cu exceptia localităților cu zile fixe de livrare. În acest caz, termenul de livrare va fi disponibil pe documentul de transport (awb) al expedierii. Transmitem coletele de Luni până Vineri, acest lucru înseamnă că zilele de Sâmbătă și Duminică nu se iau în calcul, nefiind zile lucrătoare. La fel și zilele de Sărbători legale sunt considerate zile nelucrătoare. Calculul zilelor de livrare începe după transmiterea confirmării de expediere.

Important!
Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda. Găsești mai multe detalii despre limitările de transport aici.

Responsabilitatea soferului este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.Bineinteles, ajuta si soferul, dar nu descarca singur.
Calcul individual