Livrare

Despre livrare

Livrarea produselor se realizează prin servicii de curierat și flota proprie producător

Pentru comenzile livrate prin curier (DPD) costul transportului este calculat individual. In urma inregistrarii comenzii, un consilier va evalua tipul incarcaturii (volum, greutate, posibilitate de livrare paletizata) si va transmite clientului optiunea de transport,respectiv contravaloarea acestuia si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.
Pentru produsele Dakea, transportul este gratuit pentru comenzile de peste 1250 lei, iar sub această valoare costul transportului este de 50 lei

Termenul de livrare al produselor comandate:

În cazul livrărilor prin curier, timpul de livrare este de obicei de 1-2 zile lucrătoare, cu exceptia localităților cu zile fixe de livrare. În acest caz, termenul de livrare va fi disponibil pe documentul de transport (awb) al expedierii. Transmitem coletele de Luni până Vineri, acest lucru înseamnă că zilele de Sâmbătă și Duminică nu se iau în calcul, nefiind zile lucrătoare. La fel și zilele de Sărbători legale sunt considerate zile nelucrătoare. Calculul zilelor de livrare începe după transmiterea confirmării de expediere.
Transportul cu flota proprie producător (produse Dakea) - livrările se fac in 2-4 zile lucrătoare.

Important!
Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda.
Responsabilitatea soferului este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.Bineinteles, ajuta si soferul, dar nu descarcă singur.
Calcul individual

Livrare Dakea gratuită

Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 1250 RON
Suma finală a comenzii Costul livrării
0,00 RON - Gratuit!

Livrare Dakea

Taxa de livrare este de 50 ron pentru sume sub 1.250 ron
Suma finală a comenzii Costul livrării
0,00 RON 1 250,00 RON 50,00 RON

Livrare in judetele Arad, Bihor, Satu-Mare,Timis

Produsele destinate persoanelor fizice si juridice sunt livrate doar in județele Arad, Bihor, Satu-Mare, Timiș

Acestea pot fi comandate pentru o valoare minima de 5000 lei