Livrare

Despre livrare

Livrarea produselor se realizează prin servicii de curierat sau flota proprie producator
Livrăm produsele comandate de pe site-ul www.premep.ro pe întreg teritoriul României!

Costurile de transport

Pentru comenzile livrate prin curier (DPD) si flota producatorului, costul transportului este calculat in functie de valoarea comenzii și greutatea produselor comandate. In urma inregistrarii comenzii, un consilier va evalua tipul incarcaturii (volum, greutate, posibilitate de livrare paletizata) si va transmite clientului optiunea de transport,respectiv contravaloarea acestuia si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.

Termenul de livrare al produselor comandate

Livrările cu flota producatorului sau servicii de curierat se realizează conform intelegerii prealabile cu clientul,inainte de confirmarea comenzii.

Important!
Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda. Găsești mai multe detalii despre limitările de transport aici.

Responsabilitatea soferului este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.Bineinteles, ajuta si soferul, dar nu descarca singur.
Calcul individual