Folie bariera de vapori

Poate fi folosit ca strat de barieră de vapori pe interiorul structurilor termoizolate echipate cu un strat de aluminiu cu barieră de vapori înaltă, cu îmbinări lipite etanșe la vapori și la aer.

Puteți economisi multă energie într-o casă bine izolată. Și cu o dezumidificare potrivită, vă puteți economisi multe probleme. Dacă construiți, renovați sau doar adăugați o mansardă și doriți să rezolvați aceste probleme, atunci sunteți în locul potrivit. In aceasta categorie vei gasi foliile anti-oglinda si anti-ceata pe care le cautai.
Cu ajutorul acestora, poți fi sigur că aburul nu trece prin ele în izolația termică. În plus, veți putea minimiza pierderile de căldură doar încălzind interiorul.

3 Produs
Filtrare (3)
Ordonează după
nume (A-Z)
Ordonează după

Ești în locul potrivit dacă cauți folii care să te ajute să economisești la facturile de utilități prin păstrarea căldurii în interior. Și te afli și în locul potrivit dacă cauți ceva care să ajute să țină umezeala departe de termoizolația, evitând multe neplăceri. Foliile noastre cu strat de aluminiu și barieră de vapori sunt o alegere bună, deoarece sunt echipate cu ambele proprietăți importante. În acest fel, vă si ajută să creați un sistem de termoizolație eficient și durabil.
Alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor tale, și dacă ai nevoie și de alte tipuri de folie (de exemplu, permeabil la vapori, de construcție) sau doresti să cumperi bandă adezivă, vei găsi totul în oferta noastră.

Sistem de termoizolare: numai profesional!

Dacă izolezi, ar trebui să profiți la maximum! Nu merită să lasi puncte slabe, nu este bine dacă există un gol în scut. De aceea ar trebui să te străduiești să întărești termoizolația peste tot și să folosești materiale de cea mai bună calitate, pe care le poți găsi aici la noi.
Nu te multumi cu mai putin! Comanda-ți toate piesele sistemului de termoizolație de la noi pentru a-ti garanta cel mai bun in cel mai scurt timp.

Nici mansarda nu mai este ce a fost

În trecut, nu prea se ocupau de termoizolarea mansardelor, dar în prezent acest lucru s-a schimbat foarte mult. În timp ce în trecut era importantă doar hidroizolația, care era asigurată de învelișul acoperișului, în prezent se construiesc sisteme serioase sub învelișul de țiglă în cazul acoperișului. Deoarece încercăm să folosim la maximum fiecare spațiu, nici mansarda nu poate scapa. De aceea este importantă și impermeabilitatea maximă acolo, lucru care se rezolvă cu folii de acoperiș cu barieră de vapori de calitate premium pe care le găsiți și în această categorie.

Folie barieră de vapori aluminizata pentru încălzire prin pardoseală?

Aceasta este o idee excelentă, iar producătorii acestor folii s-au gândit deja la ea, deoarece recomandă cu căldură acest tip de utilizare. Când facem încălzire prin pardoseală, o facem pentru că picioarelor noastre le place caldura, nu? Parțial, dar și pentru că vom obține mai repede senzația de căldură dorită și poate chiar economisim niște bani la încălzire.
Dar, pe lângă aceasta, pentru a îmbunătăți în continuare eficiența și rentabilitatea, vom avea nevoie și de folie barieră de vapori aluminizata. Acesta trebuie plasat între izolația termică și suportul cu încălzire prin pardoseală deasupra - cu partea metalizată în jos. În acest fel, va reduce pierderea de căldură a substratului, va reflecta căldura radiantă și va asigura, de asemenea, izolarea tehnologică.

Asa puteti comanda

Dacă știți ce folie aveți nevoie, faceți clic pe produsul dorit. Pe pagina produsului veți găsi informații utile despre folia specifica. Calculează de ce cantitate vei avea nevoie, ai grija sa calculezi conform minformatiilor de langa produs( m2 sau sul) apoi comandă mai mult, pentru că trebuie să te gândești și la pliuri. Dacă ai calculat, trebuie doar să introduci, apoi să-l adaugi în coș.