Ferestre de mansardă Dakea

Este o decizie înțeleaptă să alegeți produsele Dakea, deoarece acestea au un raport calitate-preț extrem de bun și este ușor de instalat.

Produsele sunt în curs de încărcare, dacă nu găsiți ceva, contactați-ne!

 

19 Produs
Filtrare (19)
Ordonează după
nume (A-Z)
Ordonează după
 

GEAMURI DE CALITATE

Sticlă float întărită și laminată, acoperită cu o folie specială rezistentă la rupere și izolată fonic, cu un strat Low-E sau strat “ușor de curățat”. Selecția de panouri din sticlă Dakea a fost concepută în mod special, pentru siguranță, eficiență energetică și confort în interior.

PVC UȘOR DE CURĂȚAT

Datorită uneltelor de frezare, care au o viteză de rotație de până la 18.000 de rotații pe minut, profilurile ferestrelor sunt fine și precise. Materialul PVC izolat și ranforsat cu oțel este sudat cu atenție, pentru rezistență maximă a produsului final – fereastra de mansardă Dakea din PVC.

LEMN MASTERWOOD 

Pinul nordic, selectat cu grijă și provenit din păduri regenerabile - certificate FSC, este elementul principal al tuturor ferestrelor de mansardă din gama Dakea. Prin urmare, procesul nostru riguros de producție este conceput pentru a face pinul chiar mai puternic, prin: depozitare în locuri cu umiditate controlată, laminare, lac ecologic pe bază de apă, uscare și multe altele.

FOARTE ACREDITAT

Ferestrele Dakea sunt de înaltă calitate și beneficiază de o garanție de 20 de ani de la producător - cea mai lungă garanție de pe piață!

CONTROL REMARCABIL AL CALITĂȚII

Acceptăm doar cele mai bune, astfel încât produsele sunt verificate riguros pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde posibile! Avem, de asemenea, un certificat pentru a dovedi acest lucru.