Sisteme de izolare termica


Sisteme complete si de baza de termoizolatie de calitate la un pret avantajos

Aceste sisteme complete sau de bază sunt o soluție rentabilă, deoarece conțin toate produsele necesare, până la tencuiala finală a casei. De asemenea, puteți achiziționa cu ușurință accesoriile din magazinul nostru web de termoizolație, cu doar câteva clicuri. Sistemele pe care le oferim sunt vândute cu o garanție de producător de 10 ani, și puteți cere și ajutor/sfat pentru a lua o decizie prin email, telefon sau prin intermediul casetei de chat de pe site. Puteți alege dintre mai multe tipuri, gama include și sisteme EPS, grafit, plinte și vată de rocă.

Conținutul sistemelor complete și de bază:

Sistemele complete includ/1m2:

  • Thermomaster/Isomaster/Knauf EPS/XPS/Plan de lână de rocă x cm 1 m2
  • Adeziv pentru polistiren (Thermomaster Fix sau Fix Premium) 5-6kg pentru vată de rocă (Thermomaster Rock) 8-10kg
  • Masternet Solid/Classic 160 plasă de sticlă 1,1 m2
  • Grund pentru ipsos 0,2L/m2
  • Tencuială colorată 2,5 kg/m2 - Puteți alege o culoare în magazinul nostru făcând clic aici (Important: Doar alegeți și puneți codul de culoare corect în secțiunea de comentarii a comenzii)

Sistemele de bază includ/1m2:

  • Thermomaster/Isomaster/Knauf EPS/XPS/Plan de lână de rocă x cm 1 m2
  • Adeziv pentru polistiren (Thermomaster Fix sau Fix Premium) 5-6kg pentru vată de rocă (Thermomaster Rock) 8-10kg
  • Masternet Solid/Classic 160 plasă de sticlă 1,1 m2

Sistemele nu includ (în funcție de nevoile/date individuale):
-dibluri
-protectoare de margini, profile

Despre importanța sistemelor de izolare termică

Eficiența energetică joacă un rol din ce în ce mai proeminent în viața noastră, atât de mult încât în ​​prezent este unul dintre cele mai importante aspecte nu doar în cazul caselor și clădirilor nou ridicate, ci și în timpul renovărilor și renovărilor. Pe lângă mediul înconjurător, această atitudine este și cea mai bună decizie pentru portofelul nostru, care are deja impact pe termen scurt și este absolut plină de satisfacții pe termen lung. Instalarea sistemelor complete de termoizolație este un mijloc de eficiență energetică pe care fiecare persoană și-l poate permite și de care nu poate decât să beneficieze.

De ce încălzim strada dacă există o soluție?

Există mai multe tipuri de sisteme de termoizolație, așa că îl putem găsi pe cel potrivit pentru fiecare clădire, în funcție de dotări, parametri și bugetul disponibil. Indiferent pentru care alegem, putem fi siguri că prin folosirea lor vom reduce emisiile nocive ale casei și fluctuația de temperatură a încăperilor, vom preveni formarea punților termice și a condensului, iar pe lângă faptul că factura la incalzire va fi mai mica, prin crearea unei temperaturi uniforme va creste si senzatia noastra de confort.

Căldură, sunet, umezeală

În general, se crede că vata de stâncă este unul dintre cele mai eficiente materiale izolante și, în consecință, prețul său este mai mare. Pe langa caldura, izoleaza excelent si sunetul, iar rezistenta la foc este si foarte buna. Izolația Rockwool este, de asemenea, extrem de eficientă în ceea ce privește permeabilitatea la vapori, astfel încât mucegaiul poate fi eliminat în carcasa lui. În același timp, acest lucru nu înseamnă în niciun caz că izolația din polistiren nu ar fi alegerea ideală în anumite circumstanțe. Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri, instalarea lui este relativ simplă, iar ca sistem complet de termoizolație, este imbatabil din punct de vedere al prețurilor.

Evaluează-ți nevoile și posibilitățile și alege izolația în consecință!