Plăci EPS


Prin crearea unei izolații termice adecvate, nu numai costurile de încălzire pot fi reduse. Cu plăci de polistiren bine alese, putem da suprafețelor pereților interiori și exteriori un aspect estetic și uniform. De asemenea, alegeți dintre produsele noastre pe bază EPS cu design simplu sau grafit, pentru care puteți valida o garanție de 10 ani. Aflați mai multe despre sistemele de termoizolație pentru fațade aici pe site, sau prin datele noastre de contact.

Plăci din polistiren EPS

Datorită proprietăților lor excelente de izolare termică, plăcile de polistiren Thermomaster EPS80 sunt acum considerate baza pieței de termoizolare. Cu raportul excelent preț/valoare și durabilitate, au devenit plăci termoizolante foarte populare pe piață. Fie că este vorba de polistiren simplu sau de plăci de polistiren cu aditivi de grafit, toată lumea poate găsi aici materialul de termoizolare potrivit pentru fațadă.

Alegeți placa de polistiren din gama noastră care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și proprietăților suprafeței pe care doriți să o izolați și bucurați-vă de căldura casei dumneavoastră.

EPS-H80 Grafit EPS-H80 Grafit Polistiren Expandat (EPS) Polistiren Expandat (EPS)  EPS 100 Isomaster EPS 100 Isomaster Isomaster EPS 100 Grafit Isomaster EPS 100 Grafit

Când vrem să rezolvăm izolarea termică a unei clădiri vechi, ne tăiem toporul într-o chestiune complexă. Vom avea nevoie atât de izolare termică a soclului, cât și a fațadei. Mai mult, nu contează ce material izolator folosim, ce grosime, ce lipici și câte dibluri fixăm plăcile. Desigur, aceasta este și o profesie, așa că dacă nu o înțelegem, o lăsăm în seama unui profesionist.Dacă o facem, totuși, renovarea va avea multe beneficii pozitive. Poate cel mai puțin este că casa noastră va fi frumoasă, va fi frumos de privit, deoarece va căpăta un aspect complet nou la exterior. Deși, pe lângă celelalte avantaje (asigurate de termoizolația), aceasta contribuie și la creșterea semnificativă a valorii casei noastre. Dar principalul său beneficiu, motiv pentru care începem să-l folosim, este pierderea redusă de căldură și, prin urmare, costurile reduse de încălzire..

De ce să alegeți plăcile de polistiren Isomaster EPS80?

Dacă o vom face, atunci merită să folosim un material termoizolant care și-a dovedit popularitatea de zeci de ani. Este un material termoizolant bine dovedit, cu proprietăți excelente de izolare termică (coeficientul său de conductivitate termică este de cel puțin 0,039 W/m.K).plăcile de polistiren expandat (EPS) sunt pilonul de bază al izolației termice. Sunt foarte ușoare, deci este ușor să lucrați cu ele și sunt, de asemenea, ușor de modelat. În plus, sunt imbatabile pentru raportul preț/valoare, motiv pentru care atât de mulți oameni îi plac.

EPS80 polistiren expandat

Plăcile din polistiren EPS80 sunt cele mai comune, datorită faptului că sunt și cele mai accesibile. Factorul lor de conductivitate termică este de 0,039 W/m.K, ceea ce este excelent, mai ales la nivelul de preț pe care îl găsim la aceste placi. Daca iti doresti un material termoizolant excelent, de incredere, atunci alege plăcile de polistiren EPS 80! Il poti cumpăra de la o grosime de 1 cm in subcategoria sa, dar poti cumpara de la noi si plăci solide, de 30 cm EPS80 la cel mai bun pret.

Isomaster EPS H-80 grafit

În ceea ce privește materialul de bază, aceste produse sunt, de asemenea, la fel ca polistirenul EPS80, singura diferență este că i-au îmbunătățit proprietățile prin adăugarea de grafit. Datorită aditivului de grafit, conductivitatea termică a acestor plăci termoizolante s-a îmbunătățit la 0,032 W/m.K. Aceasta înseamnă o bună capacitate de izolare termică cu 20-25% mai bună în comparație cu plăcile simple EPS cu adaos de grafit. Nu este o coincidență faptul că această variantă devine din ce în ce mai răspândită. Există o gamă largă, deoarece sunt disponibile în categoria materialelor în grosimi de 1-30 cm. Alegeți plăcile termoizolante Isomaster EPS H-80 din grafit pentru o izolare termică și mai bună

Isomaster EPS H-80 G Silver

Există, de asemenea, o placă EPS cu aceleași proprietăți excelente ca și plăcile de grafit EPS H-80, Isomaster EPS H-80 G Silver. Aceasta este, de asemenea, o placă EPS cu același aditiv de grafit, dar are o caracteristică suplimentară: are un strat protector pe o parte. Învelișul de protecție servește la protejarea împotriva razelor directe ale soarelui.

Alegeți dintre plăcile noastre EPS la prețuri excelente  și bucurați-vă de căldura casei Dvs!