Betoane ușoare


Alegeți aditivul Thermobeton pentru izolarea betonului pe bază de EPS rapid și ușor de implementat. Este perfect potrivit pentru izolarea termică a mansardelor pietonabile și nepiesabile și poate fi folosit și pentru umplerea plăcilor și crearea pantelor pentru acoperișuri plate. În plus, sub beton de suprafață în calitate P350, sau lângă piscine pentru umplerea golurilor de izolare termică în calitate P250. Trebuie doar să adăugați ciment și apă, să o amestecați și se poate întinde. În comparație cu materialele izolatoare mai ușoare, nu numai că ne poate reduce factura la încălzire, dar protejează eficient împotriva supraîncălzirii.

În această categorie veți găsi aditivul Thermobeton, care este folosit în mod popular atât în ​​casele vechi, cât și în cele nou construite. Acest lucru se datorează manevrării sale ușoare și, desigur, abilității sale remarcabile de izolare termică. Acesta este unul dintre produsele noastre excelente de izolare termică, a cărui utilizare poate reduce semnificativ factura la încălzire.

Avantajele aditivului Thermobeton

Poate fi pompat cu ușurință în locuri greu accesibile și, de asemenea, poate fi aplicat cu ușurință pe suprafețe neuniforme. Cu ajutorul acestuia, golurile dintre țevile mecanice pot fi umplute mai ușor decât în ​​cazul izolației tradiționale din tablă. Are o capacitate mare de izolare fără pierderi de material, cu un design fără goluri. Materialul finit are o rezistență ridicată, dar în același timp o densitate în vrac scăzută, datorită conținutului de polistiren. Un material permeabil la vapori și incombustibil cu care se poate lucra rapid și ușor.

Avantajele sale față de izolarea termică din tablă sau bobină

Aditivul Thermobeton are mai multe avantaje în comparație cu materialele izolatoare din role și plăci. Poate fi aplicat și implementat foarte rapid, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăierea la dimensiune. În acest fel, nu ne vom îngrijora unde sau cât de mare ar fi fost lăsată o gaură. Thermobetonul nu este inflamabil. Nu tot polistirenul va fi plin de particule, deci este și o soluție mai ecologică. Rozatoarele nu pot sa-l gaseasca si sa-l mestece separat, iar musaca nu se poate muta in ea.

În ce scop și unde poate fi utilizat?

Poate fi folosit atat pentru cladiri vechi cat si pentru cladiri noi, ba chiar poate fi incarcat prin introducerea unei sape de ciment de minim 5 cm sau a podelei uscate. Este excelent și pentru izolarea termică a podelelor și mansardelor. De asemenea, este potrivit pentru umplerea plăcilor cu capacitate de încărcare limitată. De asemenea, este excelent pentru formarea în pantă a acoperișurilor plate, pentru căptușirea piscinelor din metal și țiglă și pentru izolarea piscinelor din plastic.Greutatea Thermobetonului este aceeași cu cea a zgurii pentru aceeași grosime. De aceea este perfect potrivită și pentru modernizarea podurilor vechi, de zgură, atâta timp cât încărcătura rămâne neschimbată. În plus, poate fi folosit chiar și pe suprafețe de argilă neuniforme, ca soluție uniformă fără rosturi.
Datorită particulelor de polistiren din el, are proprietăți excelente de izolare termică. Dacă ne uităm la o izolație termică din polistiren de 10 cm grosime, aceasta are o izolație de cca. Un strat de termobeton de 14-15 cm este suficient. Această capacitate este necesară și la izolarea mansardelor, deoarece pierdem multă căldură în sus dacă nu o reținem. De asemenea, are un efect pozitiv vara: are o capacitate bună de absorbție a căldurii, protejând astfel clădirea de supraîncălzire.

Cum se utilizează aditivul Thermobeton?

Trebuie doar amestecat cu ciment proaspăt și apă și apoi amestecat bine cu o betoniera. Timpul de amestecare este de o ori și jumătate mai mare decât betonul convențional, deoarece trebuie să așteptați efectul de spumare al aditivului. Se poate aplica la o grosime minima de 5 si maxim 40 cm. Trebuie să-l ferim de uscare timp de 3-4 zile acoperind-o cu folie și este important că nu putem adăuga nici acceleratori de priză.