Produse termoisolante


Dacă doriți să vă înlocuiți elementele de termoizolație cu altele mai moderne sau chiar să combinați diverse soluții inovatoare, ați ajuns la locul potrivit. Puteți achiziționa separat elementele sistemului dvs. de termoizolație, așa că dacă aveți nevoie doar de vată de piatră de fațadă, lipici sau tencuială colorată, nu este nicio problemă. Verificați oferta noastră!

Elemente de sistem de izolare termică

Izolarea termică este un pas foarte important în ceea ce privește economisirea energiei. Casele noi sunt deja construite cu izolație termică perfectă și tot mai mulți oameni întorc capul către acest lucru care amortizează rapid și investiția în casele lor mai vechi. În astfel de cazuri, sistemul de termoizolație, care constă din mai multe elemente, trebuie selectat profesional. În magazinul nostru web, puteți găsi nu numai sisteme de izolare termică din categoria premium, ci și componente pentru sisteme de izolare termică în diferite pachete. Astfel, după calcule precise, putem achiziționa separat cantitățile necesare de elemente izolante.

Produsele vândute în magazinul nostru online sunt toate sisteme de izolație premium și materiale de la producători maghiari, care sunt acoperite de o garanție de 10 ani. Suntem încântați că numărul clienților noștri mulțumiți crește pe zi ce trece. Executăm mii de comenzi în fiecare an. Am câștigat încrederea clienților noștri nu numai cu produse și garanții excelente maghiare, ci și cu serviciile noastre suplimentare unice.

Celălalt serviciu al nostru, care este foarte popular în rândul clienților noștri, este livrarea rapidă și gratuită. Încercăm să procesăm comenzile primite cât mai curând posibil.

Sistemul de izolare termică de bază constă din plăci izolatoare, plasă și adezivi/lipici. Dacă este achiziționat un sistem complet, acesta include toate accesoriile, dar, desigur, componentele individuale sunt disponibile și separat în magazinul nostru online, pe care le-am adunat pe o singură pagină. Dacă dați clic pe orice material, veți fi direcționat către subpagini, unde puteți căuta printre diferitele pachete ale componentelor.

Cumpărați imediat cu cateva clicuri

Suntem mândri că site-ul nostru este cu adevărat ușor de utilizat și ușor de gestionat. Informații utile, cum ar fi condițiile de cumpărare, plată și livrare, pot fi găsite pe fiecare pagină. Puteți ajunge la produsul dorit cu câteva clicuri și puteți adresa orice întrebări pe care le aveți oriunde pe site. Fereastra noastră de chat apare automat, pe această interfață așteptăm întrebări în fiecare zi a săptămânii, la care vom răspunde în scurt timp, chiar și telefonic.

Fiecare pagină a magazinului nostru web constă din trei părți. În partea stângă găsiți informațiile care sunt esențiale pentru achiziție, iar primele 10 produse sunt situate mai jos. În dreapta este caseta de chat pop-up. Astfel, dacă apare o întrebare în timpul navigării pe orice pagină, aceasta poate fi scrisă imediat colegilor noștri.

Produsele sunt situate la mijlocul paginii, cu descrieri precise. De aici, puteți selecta ceea ce aveți nevoie, apoi finalizați comanda făcând clic pe coș. După introducerea datelor de cumpărare, se selectează metoda de plată. Se poate plati in avans, plata cu cardul bancar, factura se poate deconta si cash la primirea produsului. Comenzile sunt procesate și expediate extrem de rapid.