Izolație din lână de rocă


Sisteme de izolare cu vata de piatra de calitate

Izolația vata de piatra este una dintre cele mai populare și căutate soluții, deoarece asigură o izolare termică de lungă durată și perfectă, pe lângă faptul că are o permeabilitate la vapori extrem de bună și o izolare fonică foarte bună.
În plus, este incombustibil, previne răspândirea focului și protejează peretele.
Sistemele pe care le oferim deja concurează cu izolația din polistiren din punct de vedere al prețului și vin și cu o garanție de 10 ani.
În selecție, veți găsi cu siguranță tipul și grosimea de vată de piatră care se potrivește scopurilor dvs., iar expertul nostru vă stă la dispoziție și într-un chat online pentru a vă ajuta să luați decizia corectă.

Vată minerală bazaltică Beltep Facade Vată minerală bazaltică Beltep Facade Vată minerală bazaltică Knauf Nobasil RS Vată minerală bazaltică Knauf Nobasil RS Sisteme de vată de minerală bazaltica tencuială Masterwool SF Sisteme de vată de minerală bazaltica tencuială Masterwool SF

Avantajele izolației cu vată de rocă

Motivul principal pentru popularitatea materialelor de izolație din vată de rocă este că au toate proprietățile fizice și chimice pozitive care sunt esențiale pentru o izolare termică eficientă și de lungă durată. În plus, nu numai că oferă o protecție eficientă împotriva frigului, ci și mișcarea moderată a căldurii în cadrul sistemului și, de asemenea, previn formarea punților termice de-a lungul liniilor, precum și condensul. În plus, sunt materii prime ușor de prelucrat și extrem de versatile.

Ca urmare a tuturor acestora, sistemele de termoizolație din vată de stâncă se dovedesc a fi o alegere ideală pentru izolarea fațadelor. Pe lângă faptul că prin aplicarea lor, putem crește foarte mult eficiența energetică a clădirii, putem beneficia foarte mult și de capacitatea excelentă de izolare fonică a vatei de stâncă, dacă, de exemplu, proprietatea noastră este situată de-a lungul drumurilor aglomerate.

Pentru izolarea pardoselilor, tavanelor false sau pereților despărțitori vă recomandăm materialele noastre de izolare din vată minerală, disponibile în paleți și baloti.

Să vedem avantajele concrete ale izolației cu vată minerală bazaltică

  • Să vedem avantaljele concrete ale izolației cu vată de rocă! Puteți economisi mult la costurile de încălzire și răcire. Izolația cu lână de stâncă este un semn distinctiv al caselor care economisesc energie, deoarece datorită structurii de fibre libere a lânii de stâncă, oferă o izolare termică excelentă pentru proprietăți cu principii ecologice și durabile. Aerul dintre fibrele minerale asigură o izolare termică excelentă atât la frig, cât și la căldură, așa că vara trebuie să folosești mai puțin aparatul de aer condiționat pentru a ajunge la temperatura ideală, iar iarna nu va fi nevoie să folosești încălzirea sistem la fel de mult. Dacă doriți cu adevărat să reduceți costurile de răcire și încălzire, prețul vatei de rocă merită din plin investiția.
  • Excludeți zgomotele externe. Ar fi frumos să ai un pic de liniște când ajungi acasă sau tocmai ai ajuns la birou, când în sfârșit poți opri vuietul mulțimii pline de viață de afară? Vata de roca este un material excelent de izolare fonică, deoarece poate absorbi atât zgomotul provenit din exterior, cât și zgomotul generat în interior, astfel încât atenuează eficient zgomotul evenimentelor și mai puternice. Daca, pe langa termoizolatia profesionala, si izolarea fonica este cu adevarat importanta, alege vata de roca.
  • Cauți o permeabilitate suficientă la vapori. O proprietate bine izolată respiră praful minier. Iar vata de piatra respiră cu difuzia de vapori a pietrei de viță de vie, așa că vaporii scapă și scapă de pereții mărului. Este extrem de util, intrucat nu este necesara pregatirea primului strat al pielii, deci poate fi evitat. Dacă solul nu este un teren propice pentru creșterea ciupercilor de mucegai care provoacă pete urâte, izolația vatei care crește în casa mamei ar fi distrusă.

Reținere excelentă a căldurii chiar și după decenii

Lâna de rocă produsă cu tehnologie specială de producție are o reținere excelentă a formei și mărimii, ceea ce înseamnă că materialul nu se micșorează sau se compactează nici după decenii și, datorită acestui lucru, nu își pierde capacitățile sale tehnice termice avantajoase.

În magazinul nostru online, puteți obține toate materialele și instrumentele necesare pentru izolare la un preț avantajos. Alege dintre produsele noastre de calitate premium!