Pachete de produse de izolare de soclu XPS


Izolarea termică adecvată nu este doar o chestiune de interes personal, care poate fi văzută în portofelele noastre, dar ajută și la prevenirea risipei inutile de energie, care are un efect pozitiv asupra planetei noastre în ansamblu. Soclul primește mai puțină atenție decât izolația termică, deși este esențial să ne facem casa cu adevărat eficientă din punct de vedere energetic. Produsele sistemului de bază Isomaster XPS au fost selectate în așa fel încât să ofere alegerea perfectă pentru izolarea corespunzătoare a bazei. Pachetul ce contine foi ISOMASTER XPS SVW, adeziv polistiren Thermomaster Fix Premium si plasa din fibra de sticla Thermomaster Solid indeplineste toate criteriile daca sunteti in cautarea unui sistem de baza impermeabila, iar acestea sunt imbatabile pe piata pentru raportul pret/valoare! Nu este vorba doar de produsele maghiare, ci și de calitatea premium, care este combinată cu livrarea gratuită la domiciliu (cu o sumă minimă de comandă de 220.000 HUF) și o garanție de 10 ani. Alege pachetul cel mai ideal pentru tine din oferta noastra!

Cea mai buna oferta petru pret/valoare!

Începeți cu izolația plintei

Izolarea termică este crucială în construcția și renovarea unei case, atât din punct de vedere energetic, cât și din punct de vedere al tehnologiei aburului. Prin construirea sistemului de termoizolație adecvat putem reduce semnificativ costurile de încălzire, ceea ce nu este deloc de neglijat în acest moment. În plus, putem preveni creșterea mucegaiului cu acesta și crește durata de viață și valoarea clădirii.

Este important să ne gândim în ceea ce privește sistemele de izolare termică, adică nu numai pentru a izola fațada, ci și pentru a acorda atenția cuvenită soclului, deoarece dacă acesta lipsește, se creează o punte termică imensă pe acea parte, ceea ce are ca rezultat o răcire mai bună. temperaturi atât pe podea, cât și în casa noastră.

În domeniul izolației termice, majoritatea oamenilor cunosc EPS, adică polistirenul expandat, cunoscut de obicei sub numele de Styrofoam. În cazul plintei, totuși, este necesar să se folosească XPS, adică foi de polistiren extrudat. După cum sugerează și numele, este fabricat și din polistiren, la fel ca spuma tradițională de polistiren expandat (EPS), doar cu o tehnică de producție mai avansată.

Soluția impermeabilă: pachet de produse de izolare Isomaster XPS

Cauți materiale potrivite pentru izolarea termică a soclurilor, pereților de subsol sau acoperișurilor verzi? Veți găsi tot ce aveți nevoie în sistemele de bază XPS.

Pachetul produsului include următoarele:

  • Plăci Isomaster XPS SVW. Avantajele sale includ proprietăți excelente de izolare termică, este ușor de aplicat și se potrivește bine. În plus, are o suprafață mare de adeziv, este rezistent la umiditate, este rezistent la trepte și este, de asemenea, un excelent izolator fonic. Foile sunt disponibile de la 2 cm la 20 cm.
  • Adezivi/Lipici polistiren Thermomaster Premium. Câteva reguli se aplică pentru izolarea plintei. Aceasta include acordarea unei atenții deosebite părții inferioare a plintei, unde aceasta intră în contact cu betonul. Aici trebuie lăsată o secțiune de 1 cm, care va fi umplută cu adeziv. Acest lucru este important și pentru protecția împotriva înghețului.
  • Thermomaster Plasă de sticlă solidă. Plasa din fibra de sticla nu trebuie sa fie praf, pentru ca atunci pot aparea fisuri intre foi. Aici se poate infiltra umezeală, ceea ce poate provoca daune grave tencuielii.

Sistemul de bază XPS îndeplinește toate criteriile dacă sunteți în căutarea unui sistem de bază impermeabil. Nu este vorba doar de produse maghiare, ci și de calitate premium, care vine cu livrare gratuită la domiciliu (cu o comandă minimă de .... EUR) și o garanție de 10 ani.

Cu toate acestea, există accesorii care nu sunt incluse în pachetul produsului, dar sunt necesare pentru o izolare adecvată. Acestea includ dibluri (cantitate necesară de aprox. 6 bucăți pe metru pătrat), protecții de margini, conectori pentru ferestre și profile de balcon, care sunt disponibile într-o gamă largă în magazinul nostru online.

Experiență de cumpărături

Procesul de comandă în magazinul online este foarte simplu. Alegeți dintre sistemele de bază în funcție de grosimea foii XPS (aceasta este inclusă în denumirea produsului). După aceea, introduceți pe pagina produsului câți metri pătrați de materii prime doriți să comandați și totul poate fi adăugat în coș.