Bumbac termoizolant (paletizat)


Fie vorba de izolarea mansardei sau de modernizarea podului, bumbacul termoizolant este considerat unul dintre cele mai ideale materiale de izolație pe bază naturală. Nu numai că sunt potrivite pentru păstrarea căldurii interioare, ci și capacitatea lor de izolare fonică este excelentă. În plus, sunt bune permeabile la vapori și aer, neinflamabile, deci sunt o alegere bună și din punct de vedere al protecției împotriva incendiilor. Ele pot fi folosite atât pe suprafețe verticale, cât și pe orizontale: de la structura acoperișului până la tavane, tavane suspendate, pereți despărțitori și izolarea pardoselii, pot fi folosite în multe feluri. În magazinul nostru web, vindem și vată minerală de calitate premium pe paleți, care este garantat a fi o soluție bună dacă doriți să aveți grijă de izolarea eficientă și durabilă a casei dvs. Consultați selecția noastră!

Achiziționați cantitatea la prețul cu ridicata numai per palet. Se pot achiziționa cantități suplimentare per balot.
Prețul brut indicat se aplică pentru m2.
Modalitate de plata: ramburs (ramburs la livrare), transfer imediat la livrare, deci la noi nu este necesara plata pretului de achizitie in avans, este suficient doar la livrare.

Ce trebuie să știți despre bumbacul izolator?

Vatele termoizolante sunt materiale izolante realizate din fibre lungi produse printr-un proces de incalzire, care pot fi realizate din mai multe materiale, dar cele mai comune doua tipuri sunt vata de sticla si vata de roca. Primul este fabricat din subproduse ale industriei sticlei, deșeuri sau nisip cuarțos, iar cel de-al doilea din piatră bazaltică, dar în producție se folosesc și calcar și dolomit. Capacitatea lor de izolare remarcabilă se datorează cantității mari de aer în repaus închis între fibre. Deși vata minerală este hidrofobizată în timpul producției, adică este făcută rezistentă la apă, se recomandă protejarea acesteia de umiditate și condens, din acest motiv se recomandă amplasarea unui strat de barieră împotriva vaporilor la interior la izolație.

Avantajele bumbacului izolator

  • Material ecologic fabricat din ingrediente naturale.
  • Este format din materiale anorganice, deci nu se descompune, iar îmbătrânirea sa este extrem de lentă.
  • Deoarece absoarbe sunetul, poate oferi condiții acustice optime în încăperile izolate.
  • Cântărește relativ puțin, deci poate fi ușor transportat și poți lucra cu el fără dificultate: poate fi tăiat bine, modelat ușor, iar ulterior se generează o cantitate minimă de deșeuri.
  • Nu este inflamabil, iar punctul său de topire este peste 1000 de grade Celsius. Este extrem de sigur din punct de vedere al protecției împotriva incendiilor, iar în caz de incendiu poate încetini și răspândirea incendiului.

Unde îl putem folosi pentru izolarea termică a casei noastre?

Bumbacul termoizolant este folosit în principal pentru izolarea acoperișurilor, mansardelor și tavanelor false, dar este ideal și pentru pereții despărțitori și pentru izolarea fațadelor. În cazul soluțiilor structurale inadecvate, este tipic ca aproape o treime din pierderea totală de căldură a clădirii să scape prin acoperiș în timpul iernii. Din acest motiv, se recomandă în special să exploatezi avantajele inerente capacității unice de izolare a vatei de sticlă sau de rocă, fie că construiești o casă, instalați o mansardă, fie că vă modernizați vechea proprietate. Dar nu numai în timpul sezonului de încălzire putem reduce costurile cu energia cu ele: putem împiedica și podul să se încălzească în timpul celui mai mare val de căldură din vara.

Vată de sticlă sau vată de stâncă? Care sa alegem?

Având în vedere că vata de sticlă cântărește mai puțin, merită să o alegeți pentru izolarea completă a caselor ușoare. Cel mai des este folosit in cazul mansardelor si tavanelor false. Avantajul este că este extrem de flexibil și ușor de modelat. Dar tocmai din cauza acestor proprietăți, nu rezistă la fel de bine ca vata de stâncă, deci este mai puțin potrivită pentru izolarea fațadelor sau a plăcilor pe jos. Umple perfect golurile din structura clădirii, dar nu este atât de rezistent împotriva efectelor mecanice.

Spre deosebire de vata de sticlă, vata de stâncă nu se compactează pe o perioadă mai lungă de timp, nu își modifică volumul și este, de asemenea, mai rezistentă la condițiile meteorologice și la alte influențe ale mediului. Prin urmare, îl putem vota în siguranță chiar și în cazul izolației fațadelor și a podelei. Proprietățile sale hidrofuge și rezistente la umiditate sunt remarcabile și, prin urmare, este, de asemenea, un teren de reproducere pentru mucegaiuri.

Dacă construiți o casă, o renovați sau instalați complet mansarda și aveți nevoie de o cantitate mare de bumbac izolant, ambalarea cu paleți este o alegere excelentă. Alegeți din gama de materiale de izolare pe placul dumneavoastră, iar dacă aveți întrebări despre produsele noastre, nu ezitați să ne contactați la datele noastre de contact!