EPS 100 Isomaster


ISOMASTER EPS 100

In această categorie veti găsi plăcile ISOMASTER EPS 100, plăci termoizolante folosite în locuri cu încărcare statică normală. Când vorbim despre termoizolație, primul lucru care vine în minte pentru aproape toată lumea este izolarea termică a pereților exteriori. Cu toate acestea, este la fel de important ca izolația termică sub podea din interior să fie adecvată. Aici insa nu prea conteaza ce material folosim, pentru ca nu trebuie sa fie doar termoizolant, ci si rezistent la trepte.Ați ajuns la locul potrivit dacă sunteți în căutarea unui izolator termic durabil, fiabil, rezistent la trepte, dar prietenos cu bugetul. În numele ISOMASTER EPS 100, suta indică rezistența la compresiune, care este de 100 kPa. 

 

14 Produs
Filtrare (14)
Ordonează după
nume (A-Z)
Ordonează după

Dacă doriți o termoizolație durabilă, nu veți fi dezamăgiți de sistemele de termoizolație ISOMASTER. Plăcile EPS 100 cu rezistență mare la compresiune, pe care le găsiți în această categorie, sunt și ele membre ale acestei familii. Am enumerat mai multe produse din care puteți alege făcând clic pe unul dintre ele. Asemănarea nu este întâmplătoare, deoarece o singură caracteristică distinge aceste produse din categorie: grosimea lor. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți găsi varianta de 1 cm și chiar varianta de 20 cm.
Dacă sunteți în căutarea unui material izolator cu adevărat atemporal, de încredere, rezistent la trepte, care are și un excelent raport preț/preț, atunci l-ați găsit! Alegeți plăci termoizolante ISOMASTER EPS 100 rezistente la trepte. Iar faptul că produsele ISOMASTER sunt acoperite de o garanție de 10 ani este doar cireașa de pe tort. Ar trebui să comandați și de la noi, deoarece oferim livrare rapidă în toată țara.

De ce nu este suficient să izolați doar pereții exteriori?

Poti folosi orice sistem bun de termoizolatie THERMOMASTER pentru izolarea exterioara a peretilor, nu va fi niciodata complet daca faci doar atat. Este important să ne protejăm casa de pierderile de căldură nu numai din lateral, ci și de sus și de jos. Din păcate, pierderile crescute de căldură apar în clădirile fără subsol, mai ales dacă clădirea este ridicată deasupra nivelului solului. Este important să izolați întreaga parte a podelei aflată pe pământ. Prin consolidarea acestui punct slab, putem economisi mult pe factura la încălzire pe termen lung.

Unde pot fi folosite plăcile ISOMASTER EPS 100 rezistente la trepte?

Este util mai ales acolo unde poate fi folosit ca substrat pentru straturi suplimentare. Este un material izolant bine încărcat care poate fi folosit pentru acoperișuri plate, acoperișuri impracticabile, plăci și izolarea podurilor. Oferă, de asemenea, servicii excelente pentru podele, podele de izolare la subsol, coroane și chiar încălzire prin pardoseală.
De asemenea, se vede din aceasta că este un izolator termic care poate fi folosit în destul de multe cazuri. Cu toate acestea, este important să se asigure protecția împotriva umezelii, deoarece acest material poate absorbi apa, ceea ce îi afectează capacitatea de izolare termică. Trebuie instalat doar într-un loc uscat, unde nu există umezeală sau condens.

Dacă nu este exact ceea ce ai nevoie

Deși plăcile ISOMASTER EPS 100 au multe caracteristici pozitive care sunt incontestabile, este posibil ca cineva să nu aibă nevoie de asta. Se poate întâmpla să aveți nevoie și de un izolator termic rezistent la trepte, cu rezistență la compresiune și mai mare. Atunci alegeți ISOMASTER EPS 150.
Iar dacă vreți plăci cu o izolare termică și mai bună, alegeți plăcile ISOMASTER EPS 150 G. Aceste plăci conțin, de asemenea, aditivi de grafit, îmbunătățind astfel capacitatea lor deja excelentă de izolare termică.
Selectați categoria EPS ISOMASTER plăci rezistente la trepte pentru a găsi tipul de care aveți nevoie. Obțineți produsele noastre premium de la noi astăzi!