Isomaster EPS 100 Grafit


Veti gasi in aceasta categorie placile termoizolante Isomaster EPS 100 din grafit, rezistente la trepte. Acest tip este foarte popular printre renovatorii caselor vechi de zidărie. Are caracteristici excelente și este oferit la un preț foarte bun. Placă termoizolatoare normală, rezistentă la trepte, care poate fi utilizată în multe locuri.
Din punct de vedere al materialului, acesta este realizat din polistiren expandat (EPS), la care producătorul adaugă și grafit. Acest lucru îi conferă culoarea sa caracteristică gri grafit și, astfel, își atinge capacitatea de izolare termică, care este cu 20% mai eficientă decât cea a EPS. Alege grosimea, comanda azi!

Dimensiunea plăcii: 50 cm × 100 cm

În magazinul nostru online, puteți găsi diferite foi Isomaster EPS panouri termoizolante folosite în locuri cu încărcare statică normală, de la 100 de tipuri cu o capacitate normală de încărcare până la 200 de tipuri care fac față sarcinilor grele. În plus, la noi puteți găsi și foi de izolare fonică. Pot fi folosite perfect în garaje, deasupra căpriorii sau încorporate în gresie industrială. Sunt ușor de manevrat și modelat și, în plus, provin de la un producător autohton.

Foile EPS sunt foarte populare

Cele mai populare plăci termoizolante sunt realizate din material EPS, care reprezintă polistiren expandat. Proprietățile lor excelente se datorează aerului închis în celulele mici. Marele lor avantaj este că sunt extrem de ușoare, astfel încât pot fi ușor mutate și manevrate. Nu sunt dăunătoare sănătății noastre sau mediului!

Cum se fabrică placa termoizolatoare din grafit Isomaster EPS 100

Culoarea sa caracteristică gri grafit, vizibilă de departe, se datorează grafitului adăugat în timpul producției. Acest lucru îl face și mai eficient ca material de izolare termică, deoarece va avea o conductivitate termică cu aproximativ 20% mai bună decât foile EPS convenționale. Foile de grafit finisate sunt ignifuge, rezistente la presiune și au o absorbție scăzută a umidității, pe lângă faptul că sunt excelente izolatoare termice.
Cu toate acestea, datorită culorii sale închise, se încălzește mai ușor decât o foaie EPS albă simplă.

Unde poate fi folosită placa termoizolatoare Isomaster EPS 100 din grafit?

Întrucât poate suporta sarcini excelente, este potrivit pentru utilizare în garaje, deasupra căpriorii, pe tavane cu răcire în sus, în structuri de construcții în contact cu solul protejate prin hidroizolație, dar și sub șape și beton de subsol.

Alegeți mărimea potrivită

În oferta noastră veți găsi plăci EPS din grafit de diferite grosimi. Puteți comanda chiar și 2 cm, dar există și o grosime de 20 cm. Asigurați-vă că are o izolație termică cu 20% mai bună față de foile tradiționale (fără aditivi de grafit), așa că sunt suficiente chiar și cele mai subțiri. Pentru a facilita găsirea traseului corect de grosime, aceste informații sunt incluse și în denumirile produselor.

Cantitate disponibilă

Cantitatea minimă de comandă este de un balot. Câtă suprafață înseamnă aceasta în metri pătrați depinde de dimensiune. Cu toate acestea, nu împărțim baloți, așa că puteți comanda pe balot întreg. Dacă, de exemplu, un balot are 2,5 metri pătrați, puteți comanda 2,5 sau 5 sau 7,5 (și așa mai departe).
Pentru a fi mai ușor de comparat, am indicat prețul pe metru pătrat pentru fiecare produs. Astfel poți vedea imediat (chiar înainte de a intra pe pagina produsului) cât costă un metru pătrat dintr-un produs a cărui grosime.
Alege grosimea plăcii de care ai nevoie și comandă astăzi! Livrăm produsele alese la tine acasă cât mai repede și chiar gratuit.

Dacă aveți întrebări, contactați-ne prin datele noastre de contact!